Last news in Fakti

16 Март, 2022 00:05 2 238 0

Юнайтед отново се прости с мечтата за Шампионска лига

  • манчестър юнайтед-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

Атлетико Мадрид заслужено се озова сред най-добрите 8

Юнайтед отново се прости с мечтата за Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед за поредна година отпада рано в надпреварата за Шампионската лига, като този път отстъпи на Атлетико Мадрид след 1:1 в първия мач и 0:1 в реванша.

Ренан Лоди вкара единственото попадение в срещата в края на първата част, когато се озова на върха на центрирането на Антоан Гризман, за да преодолее с глава Давид де Хеа, въпреки факта, че бразилецът е класически ляв бранител.

Мачът не ни предложи особено много красиви моменти, както прекалено често става и за двата тима от старта на кампанията.

Ян Облак направи любопитно спасяване през първата част, когато спаси с глава удара на Антъни Еланга, а Джейдън Санчо след почивката изстреля с всички сила една удобна топка от воле, но без да кара словенеца да спасява.

„Дюшекчиите“ в крайна сметка могат да се поздравят с успеха на „Олд Трафорд“, защото това означава, че те отново са сред най-добрите 8 отбора в Европа за сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА