Last news in Fakti

2 Април, 2022 21:15 740 2

Загорчич: Футболистите са добре подготвени да играят мачове през три дни

  • славия-
  • златомир загорчич-
  • арда-
  • арда кърджали-
  • футбол

Имахме си и късметът днес

Загорчич: Футболистите са добре подготвени да играят мачове през три дни - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич заяви след победата на тима му над Арда (1:0), че успехът е заслужен, защото "белите" са контролирали случващото се на терена до гола на Йон Бакеро.

"Доволен съм от нещата. Мога да кажа, че и като игра. Малко ни липсва самочувствие в тия мачове. Мачът беше много важен за нас. Виждаше се напрежението на терена. Успяхме да си вкараме гола и си продължаваме напред. Сега ще видим за Виячки. Ще го прегледа доктора в кабинета.

Ако погледна целия мач до нашия гол, контролирахме ние нещата и се опитвахме да сме по-агресивни от Арда и в двете фази. Не успяхме да си вкараме гола по-рано. Липсата на самочувствие си имаше влияние. Имахме си и късметът днес.

Футболистите са добре подготвени, направихме си добра подготовка в Турция. Тренирахме много добре. Готови сме да играем мачове през три дни", каза Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САНДОКАН

    1 0 Отговор
    А подготовката им за барове е още по добра, там могат да играят всяка вечер
  • 2 Виталия Винокурова

    0 0 Отговор
    Като го погледна Златомир Загорчич все едно гледам Васил Божков. Много си приличат !