Last news in Fakti

2 Април, 2022 21:36 1 612 0

Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4 (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • лестър-
  • висша лига-
  • футбол

Двата отбора си размениха набързо по един гол в средата на второто полувреме за 1:1

Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед и Лестър Сити завършиха наравно 1:1 в мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Двата отбора си размениха набързо по един гол в средата на второто полувреме. Първо Келечи Ихеаначо откри резултата в 63-ата минута, а след това Фред изравни четири минути по-късно. "Червените дяволи" бяха без Кристиано Роналдо, който е болен.

Юнайтед остава на шесто място във временното класиране с 51 точки, докато "лисиците" са 9-и с 37 пункта.

Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Гостите можеше да се разпишат още във 2-ата минута, когато Барнс засече с глава центриране от пряк свободен удар, но топката мина опасно покрай вратата. В 12-ата минута отново Барнс се озова на стрелкова позиция, като стреля опасно покрай лявата греда.

В 22-ата минута Пол Погба засече с глава центриране на Фернандеш, но не затрудни особено Шмайхел, който улови. Пет минути след това и пред Фернандеш се откри отличен шанс да открие резултата. Халфът навлезе в наказателното поле, озова се на стрелкова позиция, но стражът на Лестър се намеси и спаси.

Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Малко по-късно отново Барнс се оказа на стрелкова позиция, но прати топката покрай вратата.

Първата по-интересна ситуация през второто полувреме беше пред вратата на Лестър. Дало центрира в наказателното поле, където Фернандеш отправи удар с глава, но Шмайхел отново беше на висота.

В 63-ата минута "лисиците" излязоха напред в резултата. Дюсбъри-Хол отне топката на Фред в центъра и организира контраатака за гостите. Мадисън получи отляво и с перфектно центриране намери Ихеаначо, който плонжира и с глава направи Де Хеа безпомощен.

Четири минути по-късно Юнайтед изравни. Шмайхел сбърка при една изритана топка, което позволи на Фред да овладее и да комбинира с Фернандеш. Португалецът отправи удар, който вратарят на Лестър изби. Топката стигна до Фред, който със силен удар не сбърка за 1:1.

Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 72-ата минута Де Хеа направи фамозно спасяване. Испанският страж изби удар с глава на Фофана, който се извиси след центриране от пряк свободен удар. В 80-ата минута Ихеаначо получи пред наказателното поле, а Варан се опита да му отнеме. Нигериецът успя да чукне към Мадисън, който с плътен шут в близкия ъгъл вкара във вратата. Ситуацията беше гледана с ВАР, след което попадението беше отменено.

Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Малко след това удар с глава на Фернандеш мина покрай лявата греда. В 84-ата минута шут на Тилеманс не затрудни Де Хеа и испанецът улови. В продължението на мача с пропуск се отличи и Санчо, чийто удар не намери очертанията на вратата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА