Last news in Fakti

3 Април, 2022 12:10 1 234 2

Клоп: Можеше да е по-добре само ако имахме преднина от 20 точки пред Манчестър Сити

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • футбол

Ако през лятото ни бяха казали, че в началото на март ще сме спечелили един трофей, ще имаме шансове за още три и всички ще са здрави, веднага щяхме да се съгласим

 Клоп: Можеше да е по-добре само ако имахме преднина от 20 точки пред Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира шансовете на тима да стане шампион. Мърсисайдци се наложиха с 2:0 над Уотфорд и продължават гонитбата с Манчестър Сити.

"Оценявам това в каква ситуация се намираме. Вчера коментирах с момчетата, че ако през лятото ни бяха казали, че в началото на март ще сме спечелили един трофей, ще имаме шансове за още три и всички ще са здрави, веднага щяхме да се съгласим", каза Клоп.

"Можеше да е по-добре само в един случай - ако имахме преднина от 20 точки пред Манчестър Сити, но това е невъзможно. Затова актуалната ситуация ни устройва. Не мисля, че сме фаворит в някой от турнирите, но това няма значение, защото при всички положения ще се опитаме да ги спечелим", добави германецът.

Ливърпул изостава само с точка от "гражданите" в спора за титлата, а следващия уикенд двата отбора ще се изправят един срещу друг на "Етихад".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фудбалер

    1 0 Отговор
    Ако беше наш тренер да беше скимтял и се жалвал за изоставането с една точка и обвинил съдийстата комисия, президентите (на държавата и на футболния съюз), международното положение, ФИФА, ФАФА, ФОФА, ФУФА, Юнеско, Министерския съвет, Зеленски и испанската чума (или май грип беше) и миналогодишното слънчево затъмнение. А Клоп се радва... наивник
  • 2 Цочев

    0 0 Отговор
    Клопане престани с тези излишни приказки. Избистри състава само ротации пред такива важни мачове/най важните/.Закотви Диас на пейката а пускаш слабия Мане. Любимеца ти Фирмино е слаб. Жота трябва да играе. Най слабия Хендо на този пост в лигата
    Няма никакви качества. Бавен не знае какво играе. В защита нищо в нападение бави атаката с подавания на 3м. Милнър трябва да играе. Железен винати на върхаха на възможностите си, с качества. И това глупаво момче Робъртсън, тръгне напред върне се и подаде на Дайк. И бабите го научиха.