Last news in Fakti

4 Април, 2022 13:15 890 1

Кралят на Испания се е обадил по телефона да поздрави най-младия шампион на турнира в Маями

  • карлос алкарас-
  • маями-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • мастърс 1000-
  • кралят на испания-
  • крал филипе

Невероятно е кралят да те поздрави за работата, която вършиш всеки ден

Кралят на Испания се е обадил по телефона да поздрави най-младия шампион на турнира в Маями - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският тийнейджър Карлос Алкарас изглеждаше много спокоен след най-големия успех в кариерата си до момента - победата на турнира в Маями, но той призна, че нервите му са се опънали, когато е получил поздравление по телефона от краля на страната Фелипе.

"Невероятно е да получиш обаждане от испанския крал", каза 18-годишният Алкарас пред репортерите. "Бях по-нервен при това обаждане, отколкото в мача. Невероятно е кралят да те поздрави за работата, която вършиш всеки ден. Това е нещо, което не съм вярвал, че може да ми се случи", призна испанецът.

Това беше трета победа за Алкарас в турнири от АТП. Той се изкачи и на 11-о място в световната ранглиста, като сега търси пробив в Топ 10.

Треньорът му Хуан Карлос Фереро твърди, че най-добрата му настилка е клеят, но Алкарас смята, че се чувства добре и на твърди кортове.

"Всичко, което мога да кажа, е, че имам две титли на клей и една на твърди кортове. Чувствам се добре и на двете настилки", каза Алкарас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кралят на България

    2 1 Отговор
    Боко ми викат!Аз съм Крал отвсекъде!