Last news in Fakti

11 Април, 2022 13:53 1 961 2

Гаел Монфис черпи вдъхновение от жената си

  • гаел монфис-
  • елина свитолина-
  • тенис-
  • тенис на корт

Четвъртфиналистът от Australian open преди известно време сподели, че все още мечтае за титла от „големия шлем“ въпреки, че вече е на 35

Гаел Монфис черпи вдъхновение от жената си - 1
Снимка: Instagram

Гаел Монфис продължава да бъде обичан по целия свят. Французинът винаги привлича вниманието към себе си с атрактивна игра на корта, а напоследък ветеранът се представя все по-добре.

Четвъртфиналистът от Australian open преди известно време сподели, че все още мечтае за титла от „големия шлем“ въпреки, че вече е на 35. Сега, тенисистът разказа малко повече за живота си с Елина Свитолина и откровено призна, че тя е неговото вдъхновение.

„Просто се опитвам да се наслаждавам на тениса и да се забавлявам. От началото на годината се представям на добро ниво и не мога да не съм доволен. Тук е мястото да благодаря и на Елина, която непрекъснато е до мен, и ме подкрепя. Аз се уча от нея всеки ден и тя е истинско вдъхновение в живота ми“, каза Монфис.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    4 0 Отговор
    Зоофилка!!!
  • 2 джедай

    0 2 Отговор
    Готина мацка.