Last news in Fakti

5 Април, 2022 13:33 756 1

Уейн Рууни: Предпочитам Почетино пред Ерик тен Хаг в Ман Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • уейн рууни-
  • висша лига-
  • маурисио почетино-
  • ерик тен хаг

Почетино вече е бил във Висшата лига, познава я

Уейн Рууни: Предпочитам Почетино пред Ерик тен Хаг в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордьорът по голове за Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че би предпочел следващият мениджър на тима да бъде Маурисио Почетино, а не Ерик тен Хаг.

Според британските медии Почетино, който в момента води Пари Сен Жермен, и Тен Хаг, който е начело на Аякс, са фаворити за мениджърския пост на "червените дяволи", който става вакантен в края на сезона. В момента той се заема от германеца Ралф Рангник,

Преди да поеме ПСЖ, Почетино работи в Англия в Саутхямптън и Тотнъм и изведе "шпорите" до финал в Шампионската лига, като според Рууни опитът му във Висшата лига му дава предимство пред Тен Хаг.

"Почетино вече е бил във Висшата лига, познава я. Ако аз трябваше да избирам между тях двамата, щях да взема него. Той ще се нуждае от време несъмнено, но ако го получи, ще постигне много добри резултати", заяви Рууни, който в момента е мениджър на втородивизионния Дарби Каунти.

Манчестър Юнайтед заема седмо място във Висшата лига с 51 точки, но изостава само с 3 от четвъртия Тотнъм осем кръга преди края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човешка ценност

    0 0 Отговор
    Защо някои хора искат аз да не живея добре никога и да нямам приятелка деца и като цяло истинско щастие?
    Тези хора вероятно не са добре с мозъците си и трябва да се лекуват и излекуват!
    Освен това те са истински демони, завистливи вредители, смятат се за БОГ, обичат да правят УМИШЛЕНИ проблеми на хора, които си набележат, не струват пукната пара и т.н.!
    Настройвали са хора против мен за да нямам нищо в този мой живот !
    Те искат други хора да имат грешно мнение за мен и да не живея добре аз !