Last news in Fakti

5 Април, 2022 14:43 993 0

ЦСКА 1948 прави още един отбор

  • цска 1948-
  • футбол-
  • георги иванов - геша

Най-вероятно треньор ще е Георги Иванов-Геша, който сега води тима до 19 г.

ЦСКА 1948 прави още един отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Проектът на ЦСКА 1948 се разраства през лятото, съобщава Gong.bg. "Червените" имат намерение да направят трети отбор, който да се включи в първенството на Югозападната Трета лига. Най-вероятно треньор ще е Георги Иванов-Геша, който сега води тима до 19 г.

Основната причина за това е решението на БФС да преструктурира елитните юношески групи. От следващия сезон вместо шампионат за U19 ще има за U18. Така много от юношите на ЦСКА 1948, които са навършили 18 години и няма да бъдат включени в първия или втория отбор, ще могат да играят за третия тим и да бъдат наблюдавани.

До този момент единствено Лудогорец поддържа три формации в мъжкия футбол.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА