Last news in Fakti

14 Април, 2022 21:45 1 104 0

Кристофър Нкунку разпердушини Аталанта

  • аталанта-
  • ред бул лайпциг-
  • лига европа

Французинът блесна най-ярко в реванша

Кристофър Нкунку разпердушини Аталанта - 1
Снимка: БГНЕС

Аталанта загуби реванша си срещу Ред Бул Лайпциг с 0:2, за да отстъпи мястото на полуфиналите за германския тим, благодарение най-вече на френския полузащитник Кристофър Нкунку.

Той завърши отлична атака на „биковете“ в началото на първата част, а в края на мача сам изработи дузпа и я реализира, за да затвърди статута си на един от големите таланти в световния футбол.

Италианците междувременно имат всички основание, за да негодуват от съдията Матео Лаос, който по всичко личи бе посъветван от ВАР съдиите, че трябва да даде дузпа в 50', когато Малиновский стреля от пряк-свободен удар, а в стената защитник на гостите блокира кълбото с ръцете си. Жалкото единствено е, че все още няма как да чуем разговорите между съдиите в такива ситуации, за да разберем аргументите, но по наше скромно мнение това бе грешка, която коства много на „Ла Дея“.

В крайна сметка Лайпциг се превръща в първия полуфиналист от тазгодишното издание на Лига Европа, а в следващия етап очаква победителя от двойката Спортинг Брага - Рейнджърс, където португалците имат преднина след първия двубой от 1:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА