Last news in Fakti

14 Април, 2022 22:15 1 242 1

Късна драма на битката между ПСВ и Лестър

  • псв айндховен-
  • лестър-
  • лига на конференциите

„Лисиците“ излъгаха „лалетата“ в последните минути на мача

Късна драма на битката между ПСВ и Лестър - 1
Снимка: БГНЕС

ПСВ Айндховен и Лестър Сити завършиха 1:2 в реванша си от Лигата на конференциите, след като англичаните реализираха късен обрат, за да се доберат до полуфиналите в турнира.

Еран Захави откри резултата в средата на първата част, за да промени общия резултат на 1:0, след като преди седмица двата тима не си вкараха по нито един гол.

След почивката Джеймс Мадисън блесна, за да изравни за 1:1, а Рикардо Перейра бе в точния момент на точното място, за да добута топката във вратата на холандците в 88'.

„Лисиците“ бяха доста по-мотивираният отбор и очевидно този с повече футболни достойнства, за да се класира напълно заслужено за следващата фаза, където ще се опита да преодолее победителя от двойката Бодьо/Глимт - Рома, за да влезе в директен спор за трофея.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    0 0 Отговор
    И Филипсите и лисиците са бита кафта, но не пречи да се забавляваме.... Абе май е западаща компания Филипс! Един отбор не може като хората да поддържа!