Last news in Fakti

15 Април, 2022 00:00 1 206 1

Хеттрик на Дзаниоло се оказа паролата, която да отключи крепостта на Бодьо/Глимт

  • николо дзаниоло-
  • рома-
  • бодьо/глимт-
  • лига на конференциите

Симпатичните норвежци не успяха отново да изненадат Рома

Хеттрик на Дзаниоло се оказа паролата, която да отключи крепостта на Бодьо/Глимт - 1
Снимка: БГНЕС

Рома най-накрая намери начин, за да преодолее съпротива на Бодьо/Глимт, побеждавайки го в реванша с 4:0, за да продължи напред към полуфиналите в Лигата на конференциите.

Николо Дзаниоло се превърна в големия герой, вкарвайки хеттрик във вратата на норвежците, а Тами Ейбрахам откри резултата още в 5', за да даде посока на движението в целия мач.

Гостите стигнаха до един-единствен удар в очертанията на вратата зад Руй Патрицио, което до този момент не се бе случвало в турнира за клуба.

Жозе Моуриньо има всички поводи, за да е доволен, защото играчите му изиграха един от най-силните си мачове от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиетро

    0 0 Отговор
    Браво!