Last news in Fakti

15 Април, 2022 20:30 7 091 3

Треньорът на Байерн направи смразяващо кръвта разкритие

  • байерн мюнхен-
  • юлиан нагелсман-
  • смъртни заплахи

Заплахите срещу ръководни фактори в баварския клуб ескалират

Треньорът на Байерн направи смразяващо кръвта разкритие - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разкри, че е получил смъртни заплахи, след като отборът му отпадна от Виляреал в Шампионската лига.

"Знам, че винаги ще бъда критикуван от всички страни. Това е нормално и мога да се справя с това. Но с 450 заплахи за смърт в Инстаграм не е лесно.

Ако хората искат да ме убият, това е нещо, но те дори атакуват майка ми, която не се интересува от футбол. Не мога да го разбера. В момента, в който изключат телевизора си, хората забравят за благоприличието. И мислят, че са прави, което е най-лошото", смята Нагелсман.

Запитан дали смята да подаде оплакване, треньорът заяви, че това не е възможно, защото заплахите са твърде много на брой.

Юлиан Нагелсман е вторият човек от Байерн Мюнхен, който получава смъртни заплахи след изненадващото отпадане от Шампионската лига. Съпругата и синът на спортния директор Хасан Салихамиджич заявиха, че са получили заплахи в сряда и четвъртък.

Нагелсман заяви, че не очаква от Байерн да вземат по-големи мерки за сигурност.

"Ние сме нормални хора. Аз не искам да провокирам никого и все още никой не е идвал у нас да ме заплашва", завърши треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    5 8 Отговор
    Чи кой нормален гледа мач...естествено откачалки те...
  • 2 Bai...

    8 4 Отговор
    Фашагите си остават фашаги!
  • 3 От 100 години

    2 6 Отговор
    Не се раждал по-добър треньор от Нагелсман! Човека е от друга планета!