Last news in Fakti

23 Април, 2022 19:51 1 387 2

Джокович е на финала в Белград

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • карен хачанов

Двукратният шампион в надпреварата и поставен под номер 1 победи третия в схемата Карен Хачанов (Русия) с 4:6, 6:1, 6:2 за два часа игра

Джокович е на финала в Белград - 1
Снимка: БГНЕС

Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович се класира на финала на турнира на червени кортове в сръбската столица Белград с награден фонд 534 хиляди евро.

Двукратният шампион в надпреварата и поставен под номер 1 Джокович победи третия в схемата Карен Хачанов (Русия) с 4:6, 6:1, 6:2 за два часа игра, предаде БТА.

Хачанов направи пробив още в първия гейм на мача, който се оказа достатъчен за успех в първия сет. В следващите две части обаче Джокович взе подаването на съперника си по два пъти и спечели мача.

Сърбинът, който е носител на 20 титли от турнирите от Големия шлем, загуби по един сет във всичките си три мача в Белград.

В другия полуфинал по-късно днес играят Фабио Фонини (Италия) и Андрей Рубльов (Русия).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ноле

    2 2 Отговор
    кой се ваксинира още?!
  • 2 Успех

    4 1 Отговор
    Велик като спортист и като човек. Направил е около 50 детски градини, храни в свои заведения хора в нужда. Истински славянин с голямо сърце!