Last news in Fakti

25 Април, 2022 12:48 2 295 4

Джокович се извини на сръбските фенове и посочи причината за загубата си

  • новак джокович-
  • джокович

:Можеше да загубя още първия си двубой и след четири тежки трисетови битки, трябва да призная, че съм изтощен", призна Ноле

Джокович се извини на сръбските фенове и посочи причината за загубата си - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Новак Джокович не успя да спечели домашния турнир в Белград, но показа подобрение в играта си в сравнение с миналата седмица в Монте Карло. Световният №1 обаче призна, че не е имал сили в края на финала с Андрей Рубльов, предава tennis.bg.

"Трябва да обърна внимание на позитивите. Играх пред родна публика и беше тъжно, че в третия сет нямах никакво останало гориво в себе си и не можех да се боря. Поздравявам Андрей за поредната му страхотна седмица. Можеше да загубя още първия си двубой и след четири тежки трисетови битки, трябва да призная, че съм изтощен.

"Не се чувствах твърде уморен преди края на втория сет. Геймът при 5:4 бе изключително продължителен и това беше моментът, когато започнах да не се чувствам добре. Смятам, че играх стабилно по време на тайбрека. В началото на третата част излязох готов да се боря, но случилото се не беше никак приятна гледка за зрителите. Искрено съжалявам за това преживяване, тъй като знаех, че хората са дошли да ме видят да се боря и да спечеля", призна Ноле.

"Хубавото е, че тези физически проблеми дойдоха в четвъртата ми среща в турнира, за разлика от Монте Карло, когато това се случи още на старта. Това означава, че нещата се подобряват бавно, но сигурно", завърши 20-кратният шампион от Шлема.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мутафчийски

    2 14 Отговор
    Не е ваксиниран , затова пада.Един бустер и ще играе като бесен.
  • 2 Кръгче с две точки

    5 2 Отговор
    Извинил се е. Джентълмен. Не е маловажно това си мисля.
    Какво друго да направи?
  • 3 Даниел Л.

    4 1 Отговор
    Когато загуби мач,Джокович е винаги изтощен.
  • 4 причина

    2 5 Отговор
    Причината е че сърбите винаги сте били подлоги на Русия