Last news in Fakti

4 Май, 2022 00:03 3 285 7

Ливърпул едва не проспа реванша с Виляреал

  • виляреал-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Ясен е вече първият финалист в Шампионската лига

Ливърпул едва не проспа реванша с Виляреал - 1
Снимка: БГНЕС

Виляреал и Ливърпул завършиха 2:3 в мача-реванш от полуфиналите на Шампионската лига, за да разберем официално името и на първия отбор, който ще спори за трофея тази година.

През първата част „жълтата подводница“ шокира света с представянето си, като головете на Булайе Диа и Франсис Коклен изравниха общия резултата и хвърлиха в екстаз домакинските привърженици на скромния испански тим.

През почивката обаче англичаните се събудиха и заиграха далеч по-концентрирано, за да видим и пълен обрат след попаденията на Фабиньо, Луис Диаз и Садио Мане. Особено впечатление направи изпълнението с глава на колумбиеца, защото успя да прекара топката между краката на вратаря от наглед невероятна ситуация.

Тимът на Унай Емери има всички поводи, за да напусне турнира с горно вдигната глава, защото отстрани по пътя си Ювентус и Байерн Мюнхен, за да стигне за втори път в историята си до тази фаза на състезанието.

Юрген Клоп пък ще има възможност да участва в трети финал на Шампионската лига само в рамките на 5 сезона, което само по себе си е достойно меко казано за уважение.

Сега остава в сряда (4 май) да проверим кой измежду Реал Мадрид и Манчестър Сити ще прави компания на Ливърпул в Париж на 28 май. След първия двубой „гражданите“ имат аванс от 4:3.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теа па

    7 15 Отговор
    измислените Вияреал, много насеризоно се взеха нещо.

    Коментиран от #6

  • 2 You are never walk alone

    10 1 Отговор
    Forever Liverpool! Респект за Виляреал, момчетата се раздадоха! Хубав футбол с малко пари! Браво на Юнай Емери и Юрген Клоп!!! Чакам с нетърпение Реал и Сити, с Пууул са може би най добрите клубни отбори в момента в света!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Епа

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "You are never walk alone":

    те си го казаха по време на мача, Никола Ибришимов. Ливъра, Реал и Мансити, 3-та най-добри.
    Не ти е граматически правилно заглавието, are не се ползва с инфинитивната форма на глагола, в случая walk.

    Коментиран от #4

  • 4 Рошко

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Епа":

    Е ти хубо коментираш грешки ама, не знаех че реал Мадрид играл и на двата полуфинала тцтцтц.

    Коментиран от #7

  • 5 МърсиСайд

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "You are never walk alone":

    тия жълтури играха мръсно, провокативно и симулираха, ама едно полувреме и се оклюмаха, отделен въпрос е че робертсън и тренд направиха грешки при головете, все пак справедлив резултат
  • 6 Нямам Срам

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Теа па":

    За разлика от теб ... Ти пак кои си
  • 7 Рошав

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    Къде пише, че Реал Мадрид са играли и на двата полуфинала?