Last news in Fakti

6 Май, 2022 13:45 2 994 13

Синът на Гунди: Левски си връща идентичността

  • георги аспарухов-
  • футбол-
  • левски-
  • андрей аспарухов

Подкрепям кампанията „Левски е вечен“ на 100 процента

Синът на Гунди: Левски си връща идентичността - 1

Синът на легендата на българския футбол Георги Аспарухов – Андрей, говори пред подкаста „Трибуна Левски“. Той коментира случващото се в клуба и заяви, че сините се завръща към идентичността си.

„Подкрепям кампанията „Левски е вечен“ на 100 процента. Нещата се настаниха в едно русло, което тече правилно. Вместо да има 50 кампании, е по-добре да се съсредоточи в една или две максимум, които да генерират приходи за клуба. Ако има отбор в България, който да може да се издържа до голяма степен от феновете, това е Левски. Може да прозвучи еретично, но не изпитах толкова много радост като другите, че са се събрали 20 000 на „Герена“ срещу Лудогорец, защото съм виждал толкова преди години срещу Сливен“, заяви Аспарухов.

Синът на Гунди: Левски си връща идентичността

„За мен ДЮШ на Левски е най-важният продукт, а не дали първият отбор ще спечели титлата или купата. Тя трябва да е приоритет №1. През пролетта гледах всички мачове. Като игра сините са на светлинни години от това, което беше преди. Мъри Стоилов направи изключителен порив. Момчетата играят по начин, който отговаря на Левски. Предишните треньори имаха по-добри футболисти, но… Много се радвам, че Мъри казва, че не иска да изпуска етапи от развитието на отбора. Надявам се да имаме шанса да спечелим купата и да играем в Европа“, каза бившият футболист на сините“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    УСПЕХ но ФЕНОВЕТЕ СОФИЯ ЗАПАД са големи хулигани господин АСПАРУХОВ

    Коментиран от #3

  • 3 Разкрит

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кво да ти кажа! СОФИЯ

    Коментиран от #4

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Разкрит":

    не съм СОФИЯ и моля без бъзици защо ме мразиш толко и ме обиждаш а никът ми е ГРАД КОЗЛОДУЙ с резервен АННА МИЛА но има такива който по точно такива които копират никът ми и ме обиждат като СТАМАТ или е ВАСИЛ и други и ме обиждат кажизащо е така отскоро имам компютър и не съм запознат с много неща в НЕТА но разбрах едно защото вИНТЕРНЕТ обиди стават постояно пиши как да постъпя да не дразня и да не ме блокирват а и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на ВАС и на всички БЪЛГАРИ

    Коментиран от #6

  • 5 Георгиев

    5 2 Отговор
    Майката на този не пропуска случай да плюе по България от времето на Гунди. Даже преди години твърдеше, че ако Гунди беше жив, то той е щял да бъде от СДС. Днес вероятно смята, че е щял да бъде от партийката на Кирчо и Кокорчо.
  • 6 1234567

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    През 4 думи слагай запетайка,,,,,,,, а след още 3 думи слагай точка ..........

    Коментиран от #7

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "1234567":

    БЛАГОДАРЯ но съм с инсулт и нямам възможност господине
  • 8 Батето

    3 3 Отговор
    Левски е селско отборче.Феновете му същите убитаци ! Закривай !
  • 9 Не разбрах?

    4 1 Отговор
    Кво иска да каже за Сливен? Ако не беше военното ЦСКА и полицейското Левски да обират каймака, провинциалните отбори щяха да мачкат голямото село!

    Коментиран от #10

  • 10 фен

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Не разбрах?":

    Въпреки доминацията на Левски и ЦСКА , във всеки един провинциален отбор имаше изявен плеймейкър , който се опитваше с топката в краката да стигне до тяхната врата . Имаше по едно бързоного крило което се надбягваше с националните защитници в Левски и ЦСКА . Имаше някой който да мушне топката от пряк свободен , като Пламен Гетов преди да отиде в ЦСКА . Имаше такъв който им надскачаше защитата , като Наско Сираков преди да отиде в Левски. Имаше отбори който ставаха шампиони като Етър Велико Търново със Красимир Балъков, Цанко Цветанов , Трифон Иванов , Бончо Генчев , Илиан Киряков . Изобщо в провинцията вреше и кипеше от футбол . Имаше такива като Йордан Лечков , който ги разпиляваше под Сините Камъни . На един мач между две села идваха по 2000 човека. Школите вадиха таланти , и ако не успяваха да се доберат със зъби и нокти до Левски , ЦСКА , или софийските клубове , то играеха със зъби и нокти срещу тях в провинцията , за да им докажат , че са сбъркали , като не са ги взели .

    Коментиран от #12

  • 11 Ма разбира се

    2 0 Отговор
    ,Къф Лефски, бе Андешко?!
    Левски..По-точно ... ФК Левски ще стане когато 11 българи победят Барселона, Аякс или поне Рейджърс, както са го правили истинските левскари и истинските цесекари ( с огромно уважение!), когато са побеждавали Ливърпул, Нотингам или Байерн!
    Аз платени аргати - странстващи пътешественици, дошли за кратък отдих в Европа и България, не признавам за левскари и цесекари!
  • 12 Сливналия

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "фен":

    Това за Лечков не съм го виждал в Сливен! Той стана футболист в Хамбург! Иначе в Сливен имахме Васко шалама, и после Бебо Демирев които подлудяваха защитите на грандовете! Имахме и Гошо Ламята като винил, имахме и Арабов който спираше нападенията, имахме и Васил Тончев който като десен бек спринтираше по цялата лява част и не се уморяваше!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.