Last news in Fakti

8 Май, 2022 11:30 1 146 1

Намериха тялото на бивш американски футболист, застрелян в дома му

  • дювонта лемпкин-
  • футболист-
  • американски футбол-
  • футбол-
  • застрелян-
  • полиция

Униформените са отишли в жилището на Лемпкин, след като са получили сигнал, че той не отговаря на телефонните обаждания

Намериха тялото на бивш американски футболист, застрелян в дома му - 1
Снимка: БГНЕС

Бивш футболист е бил намерен мъртъв от полицията в дома му. Трупът е на 25-годишния ДюВонта Лемпкин. Той е бил открит с огнестрелни рани, обявиха властите в американския град Далас (щат Тексас) в официално съобщение.

Униформените са отишли в жилището на Лемпкин, след като са получили сигнал, че той не отговаря на телефонните обаждания. Извиканият екип на спешна помощ само е констатирал смъртта на бившия играч от НФЛ.

ДюВонта Лемпкин беше една от звездите на отбора по американски футбол на Университета на Оклахома в периода 2015-17 г. През 2018 г. подписва договор с Тенеси Тайтънс от НФЛ. В последно време обаче изпадна от професионалната лига и започна да играе за отбор от шампионата в зала.

Намериха тялото на бивш американски футболист, застрелян в дома му


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    7 0 Отговор
    Бивш футболист на 25 години? Видяла се другата раса в малко пари и го ударил през просото!