Last news in Fakti

15 Май, 2022 23:45 1 670 2

Лаутаро гарантира драма докрай за „Скудетото“ с два гола срещу любимата си жертва

  • интер-
  • каляри-
  • лаутаро мартинез

Аржентинецът се доближи и до Душан Влахович при голмайсторите

Лаутаро гарантира драма докрай за „Скудетото“ с два гола срещу любимата си жертва - 1
Снимка: БГНЕС

Интер победи Каляри с 1:3 в гостуването си от предпоследния кръг в италианската Серия А, като така битката за титлата в италианското първенство официално ще се реши в последния ден идната седмица.

Лаутаро Мартинез вкара две от попаденията, за да увеличи сметката си срещу „сардинци“ на 8 гола от 8 мача, а с едно попадение се отчете Матео Дармиан.

Почетният гол бе дело на Хараламбос Ликоянис, но какво попадение само. Гъркът вложи цялата си сила при удара от дистанция в левия крак, за да остави Самир Ханданович безпомощен при инкасирането на гол №600 в кариерата на словашкия страж. Разбира се, трябва да отчетем и факта, че Милан Шкриниар опита да подложи глава пред топката, но вместо това тя се плъзна по темето му, за да заблуди леко вратаря.

Разликата на върха в класирането между Милан и Интер отново е само 2 точки в полза на „росонерите“, които по-рано през деня победиха Аталанта с 2:0. Идната неделя „змията“ домакинства на Сампдория, а „дявола“ гостува на Сасуоло.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.