Last news in Fakti

29 Май, 2022 11:18 2 575 0

Спартак Варна привлича халф от чужбина

  • спартак варна-
  • футбол-
  • селекция

Бранител прави спънки на "соколите"

Спартак Варна привлича халф от чужбина - 1
Снимка: Facebook

Първото ново попълнение на Спартак Варна след след завръщането на тима в елита ще е чужденец. Става въпрос за вътрешен халф, който вече е във Варна и се очаква да подпише със "соколите" през следващата седмица. Футболистът идва като свободен агент и е с европейски паспорт. От клуба пазят в тайна името на играча, около когото ще се гради селекцията на тима.

През новата седмица ръководството на Спартак ще проведе разговори с още трима футболисти и ако се стигне до разбирателство, те ще подпишат договори с варненския клуб. Очаква се те да пристигнат във Варна в понеделник.

Стана ясно още, че бранителят Петър Патев отказва да разтрогне договора си със "соколите". Патев се е срещал с шефовете на клуба и е поставил условие - да му бъде даден бонус за влизането на тима в Първа лига. Едва тогава щял да подпише раздяла по взаимно съгласие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА