Last news in Fakti

31 Май, 2022 14:27 1 681 1

Среща на високо ниво в Барселона днес, Шави поискал 8 нови, напускащите може да са над 10

  • барселона-
  • селекция-
  • шави ернандес-
  • жорди кройф-
  • джоан лапорта

Нето, Самюел Юмтити, Оскар Мингеса, Клеман Лангле, Рики Пуч и Мартин Брейтеуейт ще бъдат търсени нови отбори, а Адама Траоре и Люк де Йонг ще се завърнат в тимовете си

Среща на високо ниво в Барселона днес, Шави поискал 8 нови, напускащите може да са над 10 - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Джоан Лапорта и наставникът на тима Шави днес ще проведат съвместна среща заедно с техническия секретар Жорди Кройф, спортният директор Матеу Алемани и един от вицепрезидентите на клуба - Рафа Юсте. На нея отговорните ще обсъдят окончалните действия на тима през предстоящото лято и сериозните промени, които трябва да се случат.

Шави е пожелал цели осем нови попълнения, а част от тях вече са осигурени. Бившият полузащитник е пожелал крайните защитници Сесар Аспиликуета и Маркос Алонсо, които са с изтичащи договори в Челси, както и техният съотборник Андреас Кристенсен, за когото се твърди, че вече е постигнал договорка с клуба, а също така ще се обсъди и привличане на още един централен бранител в зависимост от състоянието на Жерар Пике. В халфовата линия Франк Кесие от Милан вече се е разбрал с каталунците, а Шави иска да бъде направено необходимото към него да се присъедини Рубен Невеш от Уулвърхамптън. В нападение той се надява на Робърт Левандовски, който ясно даде да се разбере, че няма намерение да остава в Байерн (Мюнхен), но и отлично представящият се Рафиня от Лийдс.

Не по-малко промени се очакват и сред напускащите - на Нето, Самюел Юмтити, Оскар Мингеса, Клеман Лангле, Рики Пуч и Мартин Брейтеуейт ще бъдат търсени нови отбори, а Адама Траоре и Люк де Йонг ще се завърнат в тимовете си, след като прекараха втората половина от сезона под наем на “Камп Ноу”. Френки де Йонг, Мемфис Депай и Сержиньо Дест също са сред потенциално напускащите, но това ще стане само при добри оферти за сума, която да удовлетворява Барселона. Усман Дембеле пък е с изтичащ договор и също няма да остане на "Камп Ноу", а от такава перспектива е заплашено и бъдещето на Гави, който за момента отказва да поднови своя контракт, който е за още само един сезон и има откупваща клауза за едва 50 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле

    0 0 Отговор
    Джоан Лапорта?