Last news in Fakti

29 Май, 2022 14:43 5 411 11

Легендарен нападател на ЦСКА: Много ми е мъчно за Гриша Ганчев

  • цска-
  • георги денев-
  • гриша ганчев-
  • футбол

Човекът се раздава, но няма кой да го оцени

Легендарен нападател на ЦСКА: Много ми е мъчно за Гриша Ганчев - 1
Снимка:

Легендарният нападател на ЦСКА Георги Денев изрази разочарованието си от слабия сезон на "червените" и двете калъфки, с които отборът завърши сезон 2021/22. Пред „Мач Телеграф“ популярният с прякора си Кучето ветеран обаче подкрепи собственика на клуба Гриша Ганчев, към когото феновете отправиха куп критики през последните седмици.

"Финалът за Купата на България не беше кой знае какво, нямаше голови положения. Един шут само и влезе автогол след рикошет. Не играят и двата отбора! Лудогорец очаквано стана шампион, нормално се разви първенството“, сподели Денев и добави:

Легендарен нападател на ЦСКА: Много ми е мъчно за Гриша Ганчев

"По наше време или трябваше да си първи, или никой не те признаваше. Не знам какво мислят тези момчета и ръководството, но аз съжалявам много и ми е мъчно за Гриша Ганчев, защото човекът се раздава, но няма кой да го оцени. Човек без грешки няма, а и толкова неща са му на главата. Дано се оправят нещата в ЦСКА. Гледам си мачовете по телевизията, пък и напоследък здравословно не съм толкова добре“, призна роденият в Ловеч през 1950 нападател.

В кариерата си Георги Денев има 282 мача с червената фланелка, в които в вкарал 83 гола. Петкратен шампион на България (1971, 1972, 1973,1975 и 1976) и още три пъти носител на Купата на Съветската армия (1972,1973 и 1974).


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Росен

    6 1 Отговор
    Ицето им се подиграва и ги работи яко.
  • 2 Човекът се раздава,

    11 3 Отговор
    но с откраднати пари от народа !
  • 3 Буха ха

    12 0 Отговор
    Кучето беше много голям футболист, и в ЦСКА, и в националния в тандем с Бонев. Много нахъсан беше, много го ритаха защото като поемеше топката можеха да го спрат само с фаул. Сегашните национали са направо жалки.
  • 4 кУмУнист

    1 5 Отговор
    Поредната "легенда" която цоца от собственика на клуба, във всеки клуб има по някоя "легенда" която смучи докато е жив, но в цска са много гладните комунисти.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "кУмУнист":

    Тази легенда е юноша на Литекс тогава Кърпачев Ловеч.
  • 6 Аспарух

    4 0 Отговор
    В ЦСКА божествен тандем с Жеков след Якимов.
    Не е необходимо да се правят сровнения между поколенията, обстоятелствата са други.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Купата е синя

    6 2 Отговор
    Г-н Денев, обръщам се към Вас, както и към всички фенове на ЦСКА-СОФИЯ, които също като Вас повтарят едно и също нещо след финала за Купата, а имено, че победния гол е станал след рикошет ... Ако си мислите, че като повтаряте непрекъснато, че гола е станал след рикошет, това ще ни развали настроението от спечелената Купа - много грешите! Просто се научете да губите достойно! За нас остава радостта, а за вас злобата и завистта! Лека вечер!
  • 9 Аса

    2 1 Отговор
    По негово време имаше футболисти, а сега аниматори и доста африканци със съмнителни качества, пилците се броят на есен/лято/ в турнирите, ще гледаме и сини и червени как ще ги размятат........
  • 10 Кико

    0 0 Отговор
    Прав си бате Гошо, едно време талантливи и всеотдайни футболисти играеха за честта си, а днес гелосани онанисти играят за пари. И на мен ми е жал и за ГГ и за милионите хвърлени в канала, ама днес и някои от феновете искат пари от собствениците за са фенове и да подкрепят отборите с платени хореографии.А тренерите искат да се облажват с комисиони от трансфери на куци коне от чужбина плюс заплатите. Всичко днес е Пари за сметка на футбола, истинския футбол
  • 11 До купата е синя

    0 1 Отговор
    Да , купата е синя и настроението на Гейарена е много добро и ще бъде добро докато не срещнете Вадуц или накой майстор Тричков...тогава майтапа ще е пълен и пак ще гледате препускащия по пистата Нацо с изути гащи и ще се радвате на голия му задник