Last news in Fakti

31 Май, 2022 22:03 3 236 0

Арсенал може да изпусне още един от считаните за сигурни си трансфери

  • юри тилеманс-
  • лестър сити-
  • арсенал

Още два отбора преговарят за подписа на играча

Арсенал може да изпусне още един от считаните за сигурни си трансфери - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал изглежда е е напът да се размине с още една от водещите си трансферни цели, като този път това е Юри Тилеманс от Лестър Сити. Спортният журналист Фабрицио Романо обяви днес, че за подписа на белгиеца се борят още два отбора.

„Артилеристите“ възнамеряват да привлекат още един централен полузащитник, който да сформира партньорство с Томас Партей и Мартин Йодегор за сметка на Гранит Джака, а Тилеманс отговаря идеално на профила, който си търсят в клуба.

Проблемът обаче е, че „топчиите“ отдавна изгубиха притегателната си сила, след като за поредна година останаха извън топ 4 на Висшата лига, а най-добрите футболисти съвсем разбираемо искат да се състезават в Шампионската лига.

Романо твърди, че преговорите с Юри Тилеманс ще продължат дълго и засега не е ясно в каква посока ще се насочи той, като единственото сигурно е, че ще напусне лагера на „лисиците“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА