Last news in Fakti

13 Юли, 2022 11:55 13 058 6

Това обратът на века ли е или далаверата на всички времена?

  • марина басолс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • юлия хатука

В първия кръг на квалификациите на турнира на клей от сериите WTA 250 22-годишната испанка Марина Басолс постигна обрат, за който ще се говори дълго

Това обратът на века ли е или далаверата на всички времена? - 1
Снимка:

Мач от тенис турнира за жени в Будапеща предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и вниманието на стотици хиляди по цял свят.

В първия кръг на квалификациите на турнира на клей от сериите WTA 250 22-годишната испанка Марина Басолс постигна обрат, за който ще се говори дълго. Тя губеше с 0:6, 0:5 и 0:30 срещу Юлия Хатука от Беларус, но успя да спечели мача.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Испанката спаси три мачбола - два при 3:5 и един при 4:5, за да спечели сета със 7:5.

Третият сет започна страхотно за нея и тя поведе с 3:0, след като записа два пробива. Сетът стигна до 4:4, след което Хатука загуби гейм, а Басолс приключи двубоя на нула при свой сервис за крайното 0:6, 7:5, 6:4.

Успехът удължи впечатляващата победна серия на Басолс, която бе спечелила предишните си два турнира на ниво ITF.

Обратът предизвика огромен отзвук в социалните мрежи. Едни отдават победата на късмет, други на големия хъс на испанката, наричайки мача "обрат на века". Някои обаче видяха нещо гнило в цялата работа и определиха случилото се като нагласен мач. Има и доста крайно мнение за екшъна, определен като "далаверата на века".

Самата Басолс заяви, че е доволна от победата и призна, че до последно е вярвала в обрата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 3 Отговор
    И Гришо е в кюпа ! 18-тя отпада от играч извън топ 100 !
    В тениса най трудно се доказват такива неща !
    " Намах ден." и готово !
  • 2 123

    10 6 Отговор
    Лукашенко сгъна няколко милиона,от Европейските балъци хахха
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    13 3 Отговор
    Що не разгледате мача Байерн-Ман.Юнайтед.....1:2 преди много години....Какво продължение даде.....Какви залози имаше за 1та или за Х и как се стигна до 1:2 след 90минути.......колко такива Букмейкърски мачове има.....Безброй!Тези ,които уреждат мачовете са -Букмейкърите!!!Те имат възможност да проследяват паричния поток и да изберат варианта най благоприятен финансово за тях!Да се забранят залаганията на Спорт и тогава ще има по-чиста игра!В тениса единствено -ДЖОкович играе чисто!

    Коментиран от #5

  • 4 Дълбоко смотан

    4 2 Отговор
    Номер 3 мани не се излагай,специално за тоя мач. Ще ти уреди някой финал на шампионска лига? Хахахахах Юнайтед си ги клъцнаха за 2 мин. и това е....
  • 5 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    До дълбоко незрящ....!!! Излагаш се...! Най- нагласения мач си остава Милан- Ливърпул,2005 година в Истанбул....!!! 3:0 първото полувреме,после 3: 3 краен и накрая дузпи....!!!

    Коментиран от #6

  • 6 123

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб":

    Явно не си спомняш още по велик обрат.... Антверпен -Левски.....как ония вкараха 3 гола дълбоко в добавеното време след 90-та минута за обрат от 1:3 до 4:3.