Last news in Fakti

15 Юли, 2022 14:07 2 915 5

Бивша тенисистка: Новак Джокович е най-великият за всички времена

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • лора робсън

Според нея, феновете трябва да оценяват повече постиженията на сърбина и да се отнасят с необходимия респект към личността му

Бивша тенисистка: Новак Джокович е най-великият за всички времена - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата британска тенисистка Лора Робсън стана поредната, която изказа мнението си за тримата големи в световния тенис. Кой ли не в последно време говори по въпроса за величието на тези трима невероятни спортисти и най-вероятно този дебат ще продължи, докато Новак, Рафа и Роджър не спрат с тениса, а е много вероятно и след това.

Робсън обаче отдаде дължимото на Джокович, като дори сподели, че 21-кратният шампион от „шлема“ не получава достатъчно уважение от хората. Според нея, феновете трябва да оценяват повече постиженията на сърбина и да се отнасят с необходимия респект към личността му.

„Джокович е феноменален и постигна велики неща. Ясно е, че на всички им е интересно да спорят по темата за тримата големи и да говорят кой е най-великият в историята. Всеки си има различно мнение, но аз определено се възхищавам на Новак. Дори смело мога да кажа, че според мен, той ще завърши с най-много титли от големия шлем и ще успее да се пребори с Надал, който в момента има една повече от него. Като всички, и аз обичам Роджър и Рафа, но определено считам, че Джокович заслужава повече уважение от феновете на тениса. Много от тях боготворят Надал и Федерер, а Ноле сякаш остава малко встрани. Не намирам това за редно, но както вече споделих, моята прогноза е, че от тези трима големи шампиони, Джокович ще завърши с най-много трофеи от големия шлем и смело може да бъде наричан най-великият тенисист за всички времена“, каза британката.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надал

    0 20 Отговор
    Затова тази е бивша тенисистка. Не може един неваксиниран да е най-велик
  • 2 пьешу

    9 0 Отговор
    ноле е гоуем!
  • 3 Венета Новакова

    2 0 Отговор
    Искам да му пусна на ракетата
    До две топки мога да поема.
  • 4 Гост

    2 0 Отговор
    Неебателната иначе психика на Джокера го предаде точно когато наистина щеше да стане най-най-най-великия с Голям шлем и олимпийска титла в една година.
  • 5 Репонд

    0 0 Отговор
    Този дебат го измислиха във съвремието къде забравиха играчи като Конърс биорг Сампрас Агаси Макенроу Лендъл дори бяха по добри но нямаха възможностите биорг даже не е играл извън Европа и не мислиха за много титли но бяха боготворени от публиката един велик играч не се измерва във титли при днешната конкуренция и медицина е нормално тези ветерани да си правят каквото искат то се видя на Уимбълдън без блясък отново сърбина младите ги няма изобщо