Last news in Fakti

14 Юли, 2022 22:27 2 184 10

Джокович: И да не играя на US Open това няма да е краят на света

  • новак джокович-
  • us open-
  • тенис-
  • тенис на корт

Много хора все още вярват, че аз съм опитал да вляза със сила в страната, без разрешение, но това не е вярно и го доказах в съда

Джокович: И да не играя на US Open това няма да е краят на света - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът от "Уимбълдън" Новак Джокович изрази надежда, че ще може да играе на Откритото първенство на САЩ по-късно през лятото, както и на Откритото първенство на Австралия в началото на следващата година. Той направи това при откриването на тенис комплекс в босненския археологически парк Високо, където той бе специален гост.

"Аз съм професионален тенисист и искам да играя навсякъде, където мога. Политиката не ме интересува. Имам моето мнение, но това, което искам, е всеки да е свободен да избира най-доброто за него. Или поне държа да уважавам мнението ми. Ако ми разрешат, ще отида в Ню Йорк. Ако не, това няма да е краят на света", каза сърбинът, който вече има 21 титли от Големия шлем.

"Сагата в Австралия не бе приятна за изживяване. Много хора все още вярват, че аз съм опитал да вляза със сила в страната, без разрешение, но това не е вярно и го доказах в съда. Никога няма да отида в страна, където не ме искат и където не ми позволяват. И наистина се надявам, че мога да се върна там през януари. Обичам Австралия и искам да се върна. Точно там са най-добрите ми постижения на Големия шлем", припомни Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 го шо

    37 4 Отговор
    ноле е готин!
  • 2 Балканец

    38 6 Отговор
    Повече такива балканци трябваме, да поставим на място изтрещялата неолиберастия.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бат Пешо

    30 2 Отговор
    Браво на Ноле! Чест му прави. Ако иска има толкова пари, че може да си купи сертификат и лично Кунчо да му го изготви, а оня Гермбресеус да му го завери, докато и двамата са на челна стойка.

    Коментиран от #9

  • 5 Ххххххх

    19 3 Отговор
    Браво, братле! Браво!!
  • 6 Нолик

    2 29 Отговор
    Брей много му се радвате на сръбския тарикат . Хората го хванаха в измама ,ама всички му се радват . После се чудят такива като оня Семерджиев и разни такива индивиди правят каквото си искат .с една дума всеки иска да е над закона затова недейте да плачете ,като ви трепят ,убиват по пътищата , крадат и после престъпниците минават на тънко. И няма правосъдие за такива

    Коментиран от #7

  • 7 Петър

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Нолик":

    В каква измама е бил хванат Джокович,стана ми интересно?
  • 8 Си дзипин

    13 3 Отговор
    От рано са станали соросоидите ,новак искал да е над закона,сравняват го с нашия наркоман,кажете ми един наш спортист,да го обичаме толкова като новак в Сърбия и той да е такъв патриот,новак е построил53детски градини в Сърбия ,сравнете го с нашия хасковски Каун,за постиженията в тениса няма да говорим,нашия поиска 409хил евро за да играе на София опън,взе парите и се направи на контузен,така че колкото и да плюете новак той е най великия в тениса за всички времена,няма значение че запада всячески се стреми да го спре и помага на наркомана надал
  • 9 Възраждане

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Пешо":

    Или като нас, цвъкат от отровата до ръката и хоп сертификат
  • 10 Николай Петров

    1 1 Отговор
    Джокович много го е яд,че няма да играе на US Open.