12 Юли, 2022 14:44 1 448 4

Надал поздрави Новак Джокович за седмата титла на "Уимбълдън"

  • новак джокович-
  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт

Сърбинът триумфира на Ол Ингланд Клъб след победа над Ник Кирьос в неделния финал

Надал поздрави Новак Джокович за седмата титла на "Уимбълдън" - 1
Снимка:

Рафаел Надал поздрави големия си съперник на корта Новак Джокович за седмата му титла от Откритото първенство на Великобритания по тенис. Сърбинът триумфира на Ол Ингланд Клъб след победа над Ник Кирьос в неделния финал.

Надал можеше да е съперник на Джокера в спора за титлата, но Матадорът бе принуден да се оттегли преди полуфиналния си сблъсък с Кирьос заради разкъсване на коремен мускул, което прати австралиеца на финала без игра. Въпреки това испанецът за пореден път демонстрира спортсменство, коментирайки под пост на Ноле в социалните мрежи, който показваше шампиона и семейството му, ходейки на празния Централен корт в понеделник.

„Безценен момент с моето семейство тази сутрин. Какво щастие да ги видя да бягат на този легендарен корт. Каква привилегия да споделя това приключение с тях. Благодаря ти, Уимбълдън, за тази предоставена възможност. Прибирам се с много спомени за цял живот“, написа сърбинът.

В отговор Надал сподели следното: „Уау! Страхотен момент! Наслади му се и много поздравления!“.

Джокович е малко вероятно на този етап да участва в Откритото първенство на САЩ предвид продължаващата забрана за пътувания на неваксинираните срещу коронавирус. Надал, ако бъде възстановен от травмата си, ще бъде в Ню Йорк и без съмнение ще се опита да върне преднината си от две титли от Големия шлем пред сърбина, след като Ноле съкрати изоставането си след трофея от Ол Ингланд Клъб.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 9 Отговор
    Това не е поздрав а подигравка от Надал, демек ако бях играл щеше да видиш трофея през крив макарон ХА ХА.
  • 2 БарбаГанюс

    0 8 Отговор
    Балкански тъпанар !!!
  • 3 гост

    1 2 Отговор
    Рафаел Надал отново доказа,че е велик шампион.
  • 4 Петър

    2 0 Отговор
    Рафаел Надал е продукт на глобалистите - те го подържат в спорта и бизнеса. Който е срещу глобалистите и техните планове за бъдещето, стои на скамейката и гледа