Last news in Fakti

26 Юли, 2022 09:17 11 123 1

Усик след мача с Джошуа: Взех си ядене и заспах както бях седнал

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

След онзи бой Джошуа смени треньора си, като освободи Роб Маккркен и сега работи с Роберт Гарсия

Усик след мача с Джошуа: Взех си ядене и заспах както бях седнал - 1
Снимка: БГНЕС

Олександър Усик призна, че първия бой с Антъни Джошуа го е изтощил максимално. Украинецът победи със съдийско решение своя противник през септември в Лондон и му взе титлите от WBA, WBO, IBF и IBO. Сега двамата се срещат в реванш, който ще се проведе на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия.

„За мен това беше много труден бой. Всички продължават да говорят, че е било лесна победа, но не беше така. Беше тежък бой за мен и за него също. След срещата се прибрах в хотела взех си ядене и заспах както бях седнал“, призна Усик.

След онзи бой Джошуа смени треньора си, като освободи Роб Маккркен и сега работи с Роберт Гарсия. Целта на британеца е да промени стила си и да бъде способен да се противопостави на Усик.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К Пулев

    18 7 Отговор
    А я заспах както стоях още по време на срещата.