Last news in Fakti

1 Август, 2022 14:27 1 577 1

Страхотно посрещане за Луис Суарес в Монтевидео

  • луис суарес-
  • футбол-
  • насионал монтевидео

Той напусна Монтевидео като юноша, сега се завърна в родния си клуб като световна звезда

Страхотно посрещане за Луис Суарес в Монтевидео - 1
Снимка: БГНЕС

Луис Суарес бе представен официално като новото попълнение на уругвайския Насионал Монтевидео. Нападателят отново е у дома след 17 години по европейските терени. Той напусна Монтевидео като юноша, сега се завърна в родния си клуб като световна звезда. Хиляди фенове на Национал посрещнаха Луис Суарес по улиците на Монтевидео и на стадиона, както само южноамериканците умеят.

Страхотно посрещане за Луис Суарес в Монтевидео
Снимка: БГНЕС

"В нито един момент не съм давал приоритет на парите. Това, от което имах нужда, беше да играя и да усетя любовта на хората. И през последните седмици този клуб, градът, тези фенове ми дадоха толкова много любов... Имах нужда от това чувство, за да съм готов за Световното първенство. Да, имаше впечатляващи оферти като заплащане, но не исках да отида в Турция или някъде другаде и да не се чувствам добре. Най-важното за мен е да съм удовлетворен и да усещам всичко това, което чувствам сега. Взех решение да бъда щастлив", каза Суарес пред привържениците.

Страхотно посрещане за Луис Суарес в Монтевидео
Снимка: БГНЕС

35-годишният футболист напусна Атлетико Мадрид със свободен трансфер и отхвърли оферти от колоси като Ривър Плейт и Борусия Дортмунд, за да се завърне в Уругвай. Суарес е кадър на академията на Насионал и започна професионалната си кариера в клуба през 2005.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Багера

    3 0 Отговор
    Да е здрав и щастлив! Толкова прекрасни вечери съм имал заради играта му с МЕСИ в Барселона!3342