Last news in Fakti

3 Август, 2022 22:03 2 003 2

MMA боец счупи собствената си ръка при опит да откаже противник (ВИДЕО)

  • mma-
  • mma series-
  • васили рундеко-
  • игор константинов

Инцидентът стана стана по време на поредното издание на MMA Series

MMA боец счупи собствената си ръка при опит да откаже противник (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

54-тото издание на MMA Series ни предложи един от редките случаи, в които боец чупи собствената си ръка, докато опитва да приложи хватка за отказване на съперник.

Игор Константинов загуби двубоя си с Васили Рундеко по най-нелепия възможен начин. Той приложи „Buggy Choke“ на съперника, но лошото позициониране на лявата му ръка се оказа проблем и вместо да накара Рундеко да се предаде, той трябваше сам да се откаже с технически нокаут, научихме от Globo.com.

Бойните изкуства неслучайно се наричат „изкуства“, защото в тях се изисква много повече от уменията на уличен боец. Професионалните атлети влагат години от живота си, за да усъвършенстват дадена техника, защото в крайна сметка малките детайли могат да струват много скъпо.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лао Цъ Цъ

    12 0 Отговор
    Уникална тъпотия: "Бойните изкуства неслучайно се наричат „изкуства“, защото в тях се изисква много повече от уменията на уличен боец." На вниманието на автора: Бойните искуства се наричат така защото в тях има философия, за разлика от бойните спортове.

    Коментиран от #2

  • 2 Макарон

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лао Цъ Цъ":

    Къде има философии, къде има изкуства... само знам, че чупят носове, ребра и надуват тикви, останалото е бошлаф.
    Дали серенада ще му правиш или ще се правиш Конфуции, ако му теглиш боя е все тая.