Last news in Fakti

5 Август, 2022 20:03 959 0

Бербатов организира футболен турнир за изключените от БФС клубове

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • михаил александров-
  • мони младенов

Те остават извън структурата на шампионата, докато тече обжалването на съдебното решение

Бербатов организира футболен турнир за изключените от БФС клубове - 1
Снимка: БГНЕС

Аматьорските футболни клубове, които БФС изключи от структурите си в началото на годината, като наказание за участието им в конгреса, организиран от Димитър Бербатов, ще продължат да изпълняват своята дейност, благодарение на своя фаворит за президент на съюза. Това ще стане със създаването на специален турнир за тях, научихме от „Тема Спорт“.

Една мечта е вече реалност. Едно начало, което ще позволи на всеки отбор, преустановил дейност заради БФС и техните рестрикции, и финансови тежести, отново да участва и практикува любимата игра. Нещата са повече от впечатляващи! Футболните клубове няма да заплащат нито за съдии, нито за доктор, поемат си само охраната на мача“, сподели Михаил Александров, като част от екипа на Бербатов.

Планира се да се играят мачове в два полусезона – есенен и пролетен. 8 клуба са засега от София и Перник. Очаква се да станат 10“, на свой ред изтъкна Мони Младенов от Димитровец Ковачевци.

Очаква се да има и награден фонд, с който да се подпомогне съществуването на въпросните клубове. Парите ще бъдат осигурени от спонсори.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА