25 Август, 2022 13:02 836 2

Лудогорец в напреднали преговори с бразилски бранител

  • витор мендес-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • трансфер

"Орлите" искат да се подсилят със защитника Витор Мендес

Лудогорец в напреднали преговори с бразилски бранител - 1
Снимка:

Лудогорец работи по привличането на бразилски защитник, информира "globo". "Орлите" искат да се подсилят със защитника Витор Мендес. В момента 23-годишният централен бранител играе под наем от Атлетико Минейро в Жувентуде. Договорът между двата клуба е до края на годината, но ако се стигне до сделка, ще бъде прекратен.

В момента текат преговори между трите клуба, като целта е разградчани да завършат сделката до края на август, когато затваря трансферния прозорец.

Бразилската медия твърди, че това не е първи опит на разградчани да привлекат Витор Мендес. Подобни опити са правени и в предишни трансферни прозорци, а „орлите“ са продължили да следят изявите на футболиста.

Президентът на Жувентуде Освалдо Пионер е признал за интереса към Витор Мендес, но е добавил, че не е получавал информация от Атлетико Минейро, че бранителят трябва да напусне клуба сега.

Грандът от Бело Оризонте държи 70% от правата на бранителя, а останалите 30% са на Сантос.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 1 Отговор
    Още колко чужденци ще нахакате в уж българския футбол?

    Коментиран от #2

  • 2 отговорче

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    Колкото поеме...
    При поза - "хванал палците на краката си с ръце" е така.