Last news in Fakti

8 Септември, 2022 09:52 1 497 1

Левандовски посвети хеттрика в Шампионската лига на жена си

  • роберт левандовски-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • голмайстор

При асистенциите най-важен е таймингът на паса и той бе перфектен от моите съотборници

Левандовски посвети хеттрика в Шампионската лига на жена си - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски продължава със страхотното си представяне от началото на сезона. Той не спира да бележи за новия си клуб, като и снощи се отчете с хеттрик срещу Виктория (Пилзен) (5:1) в Шампионската лига. Той посвети тези голове на съпругата си, която има рожден ден.

"Още от началото знаех, че трябва да се адаптирам към отбора от първия мач. Хората говорят за головете, но е важно да помагам на тима по всеки възможен начин, защото моите съотборници ми помагат много, както на терена, така и извън него. При асистенциите най-важен е таймингът на паса и той бе перфектен от моите съотборници. Не е важно кой бележи, важно е да печелим. Днес е рожденият ден на съпругата ми, така че тези голове са за нея. Фактът, че тя бе на стадиона на рождения си ден означава много. Това е нещо невероятно за мен", заяви Левандовски.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.