Last news in Fakti

8 Септември, 2022 13:47 2 681 7

Антъни Джошуа има три варианта, ако битката с Фюри пропадне

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • тайсън фюри

В момента текат усилени преговори за мегасблъсък срещу Тайсън Фюри, но дори и да не се стигне до разбирателство Ей Джей има други опции

Антъни Джошуа има три варианта, ако битката с Фюри пропадне - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърът Еди Хърн призна, че Антъни Джошуа не търси просто някакъв бой, въпреки че идва след две поредни загуби от Олександър Усик. В момента текат усилени преговори за мегасблъсък срещу Тайсън Фюри, но дори и да не се стигне до разбирателство Ей Джей има други опции.

„Джошуа не иска нещо леко. Според мен това ще проработи срещу него“, заяви Хърн пред DAZN. „Той е топ 10 боксьор. Веднага щом започнах да споменавам имена, цените се качиха. Последното което Джошуа иска е мач от съжаление“, допълни Хърн.

Промоутърът на Matchboxing спомена три имена като опции за Джошуа, ако „Битката за Британия“ с Фюри пропадне.

Филип Хъргович с прякор Животното е спечелил всичките си 15 професионални мача. 30-годишният хърватин има 12 нокаута в тях. През август той бе в картата на Джошуа – Усик като победи китаеца Жан Жилей в елиминатор за титлата на IBF.

Именно китаеца Жан е друга от опциите. Въпреки загубата от Хъргович, 39-годишният китаец е възможен противник. Също като Усик той е левичар, което може да постави Ей Джей в трудна позиция.

Ото Уолин е последното име споменато от Хърн. 31-годишният швед също е левичар и има 24 победи и 1 загуба – от Фюри през 2019 г. По-рано тази година Уолин победи по точки американеца Райдър Букър.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    4 1 Отговор
    От тизе вече ми омръзна - "с тоя ли съ биъ, с ония ши съ биъ, ниамъ да съ биъ".
  • 2 Иван

    4 0 Отговор
    Да му предложим наш Пулю ?
    И двамата са с по 3 загуби - по 2 загуби от силен противник и една от непретенциозен съперник.
    Ще стане равностоен мач.

    Коментиран от #7

  • 3 Венета Новакова

    4 0 Отговор
    Този симпатяга, искам да ме ,,блъска,,

    Коментиран от #4

  • 4 Хасан

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Венета Новакова":

    И мене, и мене...
  • 5 Васик Атанасова

    0 0 Отговор
    Мишок що не се бие с дионтей уалдер
    Да бъде нокаутиран а не бит по точки
  • 6 Шарлатанин

    2 0 Отговор
    Този е по-голям шарлатанин и от Простото кири. Хърн няма да изпрати златната си кокошка на заколение срещу Фюри. Джошко има нужда от по-леки съперници докато възстанови крехката си психика след загубите от Усик.
  • 7 Шарлатанин

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Да, ама ринга трябва да е кръг, за да няма къде да се крие Пулето. Освен това подът трябва да е разчертан като писта за бягане, за да може да спринтира по нея, когато Джошуа го подгони.