9 Септември, 2022 16:04 4 302 12

Поредна звездна двойка е пред развод

  • том брейди-
  • жизел бюндхен-
  • американски футбол-
  • спорт-
  • развод

Оказа се, че в основата на разправиите им напоследък е кариерата на спортиста

Поредна звездна двойка е пред развод - 1
Снимка: Instagram

Поредна звездна двойка, свързана със спорта, е на път да се разпадне, съобщиха преди дни световните медии. След 13-годишен брак семейната идилия между звездата в американския футбол Том Брейди и бразилския супермодел Жизел Бюндхен е на път да приключи, пише Телеграф.

Оказа се, че в основата на разправиите им напоследък е кариерата на спортиста.

Както е ясно, през януари 45-годишният куотърбек обяви, че прекратява кариерата си, но само два месеца по-късно промени решенито си. „Разбрах, че моето място е все още на терена, не на трибуните. Завръщам се за моя 23-ти сезон, ще играя в Тампа. Имам несвършена работа“, написа през март Брейди.

Слуховете за разногласия между двойката се засилиха, след като Брайди пропусна 11 дни тренировки на тима си през август. На въпрос за изчезването му, спортната звезда каза: „Всичко е лично... всеки има различни ситуации, с които се сблъсква. Всички имаме наистина уникални предизвикателства в живота си. Аз съм на 45 години, човече. Случват се много неща.“

Представители както на Брейди, така и на Бюндхен (42 г.), които имат три деца – общите Бенджамин (14) и Вивиан (9), както и Джак (15-годишния син на спортиста от бившата му изгора, актрисата Бриджит Мойнахан) – отказаха коментар.

Жизел винаги е подкрепяла съпруга си от трибуните по време на неговите мачове, но сега тя не е очаквана за първия мач на Тампа за новия сезон в неделя.

Според американските медии Брейди е напуснал семейното жилище и живее сам. Последният голям празник в САЩ – Денят на труда, Жизел е прекарала с децата си от Брейди в увеселителен парк в Маями, докато той е бил в Ню Йорк, за да гледа тренировка на големия си син Джак.

Том Брейди и Жизел Бюндхен са семейство от 2009 г., но връзката им започва три години по-рано.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сух

    7 9 Отговор
    Къв е тоз? Няква звезда къде не е светила в Бг.. И тоз без известния ли ще го правите известен тук? Продължава простотията мисирска.. Искат да ни направят хептен улави..
  • 2 Ку-ку

    5 4 Отговор
    Е какво като иска човека да играе любимата си игра, да не е тръгнал по к.. рви.... Има нещо друго по-сериозно, я някой "мачо", я някоя "мачка"... 😂

    Коментиран от #9

  • 3 ТоваЕамер

    8 9 Отговор
    Това е американската мечта: да отидеш да се омъжиш и да се разведеш щастливо и вземайки издръжка. Това се опитват да ни пробутат като демокрация, да те задължат да плащаш ежемесечно на някому защото се е правел на актьор и те е лъгал за чуствата си.

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Навалний

    2 6 Отговор
    Луди хора! При 3 дечица кое от кое е по-хубаво и двамата богати какво повече може да искаш?

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кокорбашията

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТоваЕамер":

    "След 13-годишен брак семейната идилия.." примерно... Особено ако нямате предбрачен договор.
  • 8 Про100 100

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "ТоваЕамер":

    И двамата печелят поравно. И на двамата кариерата залезе. Може би това е разковничето на раздора.

    Коментиран от #10

  • 9 учителка на болните души

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ку-ку":

    Няма лошо според теб, но не и според нея. По този начин той и казва, че някаква топка е по-важна от нея и семейството. Малко жени на тоя свят ще го приемат лесно това.
  • 10 Шоуто на Кудкудякис

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Про100 100":

    Мъж комплексар + неуверена жена романтичка. От самото начало беше ясно, че няма да ги бъде като семейство.
  • 11 Гост

    2 0 Отговор
    Невероятен спортист, но му е време да спре. Да си загуби семейството заради залязваща вече кариера е безумно. Възрастта никому не прощава, колкото и да се мъчи, няма да играе още дълго.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.