Last news in Fakti

14 Септември, 2022 13:53 2 147 2

Легендата Мейуедър отново се качва на ринга

  • флойд мейуедър-
  • деджи-
  • бокс-
  • спорт-
  • дубай-
  • ринг

Парите продължава своето турне с демонстративни мачове в Япония и Дубай и сега ще се срещне с брата на нашумялата музикална, ютуб и боксова звезда KSI – Деджи

 Легендата Мейуедър отново се качва на ринга - 1
Снимка:

Легендата в бокса Флойд Мейуедър ще се бие с ютуб звездата Деджи в демонстртивен мач в Дубай през ноември, обяви вестник „Мирър“. Парите продължава своето турне с демонстративни мачове в Япония и Дубай и сега ще се срещне с брата на нашумялата музикална, ютуб и боксова звезда KSI – Деджи.

Мейуедър се отказа от бокса непобеден с 50 победи от 50 мача, а след това печели милиони от демонстративни мачове по света. Такива имаше в Маями, Япония, Дубай, откакто за последно се би като професионалист с Конър Макгрегър през 2017 г. След това Парите нокаутира Теншин Насукава през 2018, преди да се изправи срещу Логан Пол през 2021 и своя спарингпартньор Дон Муур през май тази година.

Американецът има насрочен бой и с Микура Асакура следващата събота, 25 септември, в Япония. Очаква се тогава да бъде обявен боя с Деджи. Смята се, че Мейуедър е в сериозни преговори за Глобъл Тайтънс Файт Сериис на 13 ноември в „Кока Кола Арена“, където се би с Муур. Обикновено тези демонстративни мачове са по 6 рунда от 2 минути и нямат съдии, което означава, че ако няма нокаут, никой не губи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ром Бакарди

    1 1 Отговор
    Тоз кото е наредил тез паре......патрон го играй. Навремето нашиа боксьор-Серафим Тодоров като го опер.даши, тоз са покри и никакав го нямаши. Ама после изпалзя утнякаде и сига: вижта ма!