Last news in Fakti

15 Септември, 2022 11:50 8 451 9

Олександър Усик обяви кой ще е следващият му съперник

  • дионтей уайлдър-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри

В момента Усик държи титлите на WBA, WBO, IBF, IBO и Ring Magazine

Олександър Усик обяви кой ще е следващият му съперник - 1

Олександър Усик се е насочил към бой с Дионтей Уайлдър, след като Тайсън Фюри е на път да оргаизира бика с Антъни Джошуа и по този начин няма да се състои мач обединяващ всички пояси. В момента Усик държи титлите на WBA, WBO, IBF, IBO и Ring Magazine. Фюри е с титлата на WBC.

Усик се прибра в родната Украйна след втората си победа над Джошуа през август. Той не иска да се боксира повече тази година. Шампионът критикува Фюри, че не иска да се бие с него, но обяви, че вече си е намерил противник за началото на 2023 г.

„Не съм ядосан на Фюри и решението му да се бие с Джошуа. Големият проблем е, че Фюри не дава възможност на феновете да видят един от най-големите мачове в историята на тежка категория“, заяви Усик пред Ring TV. „„Това е негова вина. Не моя. Тайсън Фюри може да се бие с който си поиска“, допълни украинецът.

На въпрос, кой ще бъде следващият му съперник Усик бе категоричен: „Дионтей Уайлдър. Той е много опасен боксьор, а този мач най-вероятно ще бъде в САЩ“.

Уайлдър се завръща на ринга следващият месец срещу Роберт Хелениус. Той не е имал мач от повече от година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    9 2 Отговор
    А пульо е на път да се бие с Пеян врачанин в студентски град

    Коментиран от #2

  • 2 Полихрон

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    Пулев вече е изпята песен за големия бокс, ЕГН му вече е голямо. Иначе адмирации за Усик че търси битки само с най големите зверове в категорията си.
  • 3 Абе

    11 3 Отговор
    Фюри искаше бой декември с Усик.Последния щял да се бие не по рано от февруари догодина и Тайсън го смени с Джошуа.А сега кажете кой отказва боя.

    Коментиран от #7

  • 4 Усик

    6 1 Отговор
    Страх ме е единствено от Пулев.Устата винаги е по бърза от мисълта му,и това го прави много опасен.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кико

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Шматарок, за да се подготвиш както трябва за голяма срещу и противник като Фюри, 2-3 месеца е малък период, предвид, че залагаш всички титли, напълно оправдава решение на Усик.
  • 8 Разбирач

    0 1 Отговор
    Значи Дионтей Кадър..ще става лампион
  • 9 Факт

    0 0 Отговор
    Не знам кой нормален боксьор ще се наеме да се боксира точно сега срещу Усик точно сега, който да е той то победата ще бъде подарена на Усик защото целия свят сега подкрепя Украйна... А и никой боксьор не би се наел да го нокаутира пак в знак на уважение... Самия Джошуа можеше да го нокаутира на два пъти още в втория рунд но от уважение се дръпна за да се изиграе цял мач именно от уважение към цяла Украйна... Ако в Украйна нямаше война Мога да се обзаложа с когото и да е че усик нямаше да издържи и три рунда срещу Джошуа.. Единствения боксьор който би се бил честно е само ако е някой руснак... За всички други нов ще е предварително уговорен за победа на усик... А и мисия че цялата свят видя как самия мач с Джошуа беше предварително уреден.. Пълен цирк