Last news in Fakti

21 Септември, 2022 18:55 600 0

Черно море победи Фарул в контрола

  • черно море-
  • фарул констанца-
  • контрола-
  • футбол

Закария Бенша на два пъти и Матиас Курьор, реализираха головете за "моряците"

Черно море победи Фарул в контрола - 1


Черно море победи с 3:1 лидера в румънското първенство Фарул Констанца в контролна среща, играна на базата на тима в Овидиу. Закария Беншаа на два пъти и Матиас Курьор, реализираха головете за "моряците". Домакините пък реализираха от дузпа в даденото от рефера продължение на мача.

Черно море победи Фарул в контрола

В 6-ата минута Алекс Фернандес отира да топката в половината на домакините, напредна и стреля от около 20 метра, но встрани от вратата.

Черно море победи Фарул в контрола

В 15-ата минута добра атака на “моряците” завърши с центриране в наказателното поле на Фарул, където Исмаил Иса опита да стреля с глава, но бе блокиран. В 20-ата минута Велислав Василев проби отдясно, пусна към Сула, който финтира бранител и от дъгата на наказателното поле стреля над вратата. Черно море продължи да създава опасности пред вратата на домакините.

Черно море победи Фарул в контрола

В 27-ата Мартин Дичев нахлу по фланга в половината на Фарул и центрира към Исмаил Иса, който опита да стреля с крак, но се размина с топката. В 30-ата минута Велислав Василев опита удар от дистанция, топката се отби в бранител и тупна между вратаря и Алекс Фернандес, като играчът на варненци все пак изпревари стража, но прати кълбото над вратата. В последната минута на първата част “моряците” откриха резултата. След центриране на Велислав Василев от корнер, топката попадна в краката на Закария Беншаа, който отблизо реализира за 1:0.

Черно море победи Фарул в контрола

Домакините стартираха второто полувреме по-агресивно и създадоха няколко добри атаки, които завършиха с неточни удари към вратата на Георги Георгиев. В 60-ата минута Карло Каспар бе изведен сам срещу Георги Георгиев и опита да финтира стража на Черно море, но си затвори ъгъла на вратата и стреля в страничната греда. В 67-ата минута Мазир Сула намери в наказателното поле Закария Беншаа, който от добра позиция прониза стража на домакините за 2:0. В 75-ата минута Матиас Курьор бе изведен на добра позиция и реализира за 3:0. Веднага след гола в игра се появи бразилецът Карлос Жатоба, който кара проби при "моряците". Той замени Мазир Сула.

Съставът: Георги Георгиев, Живко Атанасов (80-Наско Янков), Петар Босанчич, Цветомир Панов, Мартин Дичев (80-Петър Иванов), Мимито, Мазир Сула (76-Карлос Жатоба), Велислав Василев (46-Ангел Ангелов), Закария Беншаа (Берк Бейхан), Алекс Фернандес, Исмаил Иса

Резерви: Галин Григоров, Ангел Ангелов, Стефан Велев, Калин Георгиев, Матиас Курьор, Петър Иванов, Наско Янков, Берк Бейхан


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА