Last news in Fakti

22 Септември, 2022 09:00 3 628 3

ЦСКА заложи Саша Илич на дузпата

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска-
  • левски

Дали това 0:2 от „сините“ на ст. „Васил Левски“ в неделя ще се окаже незаличима черна точка за назначения това лято Саша Илич, ще покажат следващите месеци

ЦСКА заложи Саша Илич на дузпата - 1
Снимка: БГНЕС

Загуба от Левски рязко сваля доверието към треньорите на ЦСКА, повечето от които след това са заложени на дръвника, това показва статистика в публикация в днешния брой на в. „Мач Телеграф“.

Дали това 0:2 от „сините“ на ст. „Васил Левски“ в неделя ще се окаже незаличима черна точка за назначения това лято Саша Илич, ще покажат следващите месеци.

Но перспективата, с оглед на прецедентите, не изглежда обнадеждаваща за сърбина, кален като играч в сръбското дерби Партизан – Звезда.

Според „Мач Телеграф“, след всяко от предишните 10 поражения на ЦСКА от „сините“, само едно от тях по никакъв начин не се отрази на съдбата на треньора.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    16 0 Отговор
    Гр. Ганчев може да е строил къщички за пиленца, но това е станало за сметка да се научи да управлява футболен клуб като ЦСКА. Единственият що годе отбор в ерата на неговото управление на ЦСКА, беше този на Янев. Момчетата играеха сърцато, като истински цесекари и от небитието спечелиха купата на България. Повечето от заместниците им, включително и настоящите, са срам за гледане камо ли да ги аплодираш. Турицов, единственият българин срещу "Левски", беше кръгла нула, направиха го за смях. Останалите играеха като с протези-нито могат да обработят топката, нито да си подадат два паса. Ганчев, това ли е ЦСКА, за което да викна? Ганчев, колко още къщички трябва да си построиш, за да разбереш, че ЦСКА не е клуб да крета в обоза? Не искам непременно титли Ганчев, а армейска, гвардейска, умела и непримирима игра. Игра на футболисти, които играят за победа, а не само за заплата...

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Левски 1914

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Артилерист":

    А колко време трябва да мине за да разберете , че това не е цска, цска ФАЛИРА. Забравихте ли , че това е преименувания Литекс обединен с Етрополе с маркетингова цел.
  • 3 И от треньора зависи много

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Артилерист":

    В момента в ЦСКА няма бързи футболисти! Никой не внася острота! Купиха трима нови, но и тримата не бяха в групата за дербито! Достатъчно е за ЦСКА да играе само с един дефанзивен халф и двама офанзивни! А досега във всички мачове се излиза със 6-ма в защита и само с 4-ма в атака!