24 Септември, 2022 21:27 1 807 6

Фюри пее с феновете: „Ей Джей, подпиши…“ ВИДЕО

  • фюри-
  • джошуа-
  • бокс

Двамата са в преговори от две седмици, но все още няма постигната договорка

Тайсън Фюри не спира да подканя Антъни Джошуа да приеме офертата за бой между двамата през декември. Двамата са в преговори от две седмици, но все още няма постигната договорка. Фюри сам предложи боя на Ей Джей, който загуби два пъти поред от Олександър Усик. От лагера на Джошуа обаче все още се бавят, предава gong.bg.

В последните дни Фюри непрестанно излиза в социалните мрежи с призиви към Джошуа. Така бе и днес, когато шампионът на WBC пусна клипче как пее заедно с огромен брой свои фенове „Джошуа подпиши“.

Смята се, че Джошуа не е съгласен боят да е в началото на декември, защото няма достатъчно време за подготовка. Фюри пък странично преговаря за бой с Мануел Чар, ако „Битката за Британия“ се провали.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ленин

    2 4 Отговор
    Черният Ром Английский не смее да се боксира със Олександър УУУУсик От Украйна!!!

    Коментиран от #5

  • 2 Много е

    5 1 Отговор
    страхлив този Джош

    Коментиран от #3

  • 3 УУУсик

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много е":

    Ами като знае,че ще го бият??? И после в реанимацията!
  • 4 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Абсолютен палячо и децата го разбраха, че притиска опонентите с по-ранни мачове защото ще му откажат. Ако не е с това, ще иска да ги прецака с парите, такъв шут беше и Мейуедър, обаче онзи остана непобеден, но стана и най-мразеният боксьор.
  • 5 РЕАЛИСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ленин":

    Тоя нещастен Усик, такъв бой ще отнесе от Фюри, но му забраниха да се бие с него по политически причини. Нямаш право да биеш украинец, било то Усик или онези боклуци Кличко. След тези отрепки украински, боксът. изпадна в криза. То и на Евровизия е същото.
  • 6 Капрал

    1 0 Отговор
    На нигериеца не му се яде още бой за трети пореден път