Last news in Fakti

30 Септември, 2022 09:17 2 111 1

Медиите в Мексико: Бият шута на Жорди Кайседо

  • жорди кайседо-
  • тигрес-
  • футбол-
  • цска

Около сделката имаше доста напрежение, след като нападателят дълго време отказваше да тренира, настоявайки за продажбата именно в Тигрес

 Медиите в Мексико: Бият шута на Жорди Кайседо - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на ЦСКА Жорди Кайседо скоро може да се превърне в свободен агент, твърдят медиите в Мексико. Според тях местният тим Тигрес вече иска да изгони еквадореца, защото бил ялов. Ръководството било толкова разочаровано от изявите на нападателя, че било готово да го пусне и без пари, за да се отърве от него.

Както е известно, ЦСКА продаде Жорди Кайседо по време на летния трансферен прозорец. Около сделката имаше доста напрежение, след като нападателят дълго време отказваше да тренира, настоявайки за продажбата именно в Тигрес.

Иначе Кайседо записа 12 мача за мексиканския тим, в които вкара само 1 гол.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    1 3 Отговор
    Да се връща и да пори числото. Добре дошъл обратно у дома Жорди!!! Ако и Али Соу си дойде, числото на пролет ще се отърве с 8:0