30 Септември, 2022 09:35 2 759 1

Емеляненко разкри за нова битка

  • александър емеляненко-
  • мма-
  • спорт

Той обаче не назова името на противника и датата на двубоя

Емеляненко разкри за нова битка - 1

Известният руски състезател по смесени бойни изкуства Александър Емеляненко публикува ново видео в социалните мрежи, в което разкрива, че е подписал договор за нова битка, пише mma.bg.

В същото време Емеляненко не назова името на противника и датата на двубоя.

На 24 септември Емеляненко се срещна с Вячеслав Дацик в битка според правилата на бокса. Двубоят завърши с победа на Дацик с нокаут на 13-ата секунда .

Преди тази среща Емеляненко се би с голи ръце срещу ММА ветерана от САЩ Джеф Монсън. Срещата се проведе през февруари и завърши с победа на Александър с решение на съдиите.

Преди няколко седмици Емеляненко застана лице в лице с бразилската легенда Антонио Силва. Двамата се разбраха за ММА битка в края на годината. Вероятно Bigfoot ще бъде следващият съперник за Емеляненко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 4 Отговор
    Въри на фронта ве:)