1 Октомври, 2022 15:48 3 274 10

Локо Сф нанесе първо поражение на Лудогорец в efbet Лига (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • локомотив софия-
  • футбол

В мач от 12-ия кръг на efbet Лига, тимът на Станислав Генчев се наложи с 1:0, а единствения гол в двубоя вкара Карлос Франса в 71-ата минута

 Локо Сф нанесе първо поражение на Лудогорец в efbet Лига (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Локомотив София нанесе първо поражение на шампиона Лудогорец в efbet Лига. В мач от 12-ия кръг на efbet Лига, тимът на Станислав Генчев се наложи с 1:0, а единствения гол в двубоя вкара Карлос Франса в 71-ата минута.

Двата тима завършиха срещата в столичния квартал „Надежда” с по десет души. Сисиньо бе изгонен след четвърт час игра за удар без топка, а в заключителните минути на срещата Антонио Вутов също видя червения цвят на картона за много грубо нарушение срещу и играч на шампионите.

Двубоят започна с отлична ситуация за гостите от Разград. Не бе изминала и една минута след първия съдийски сигнал, когато Текпетей получи от Каули Оливейра, преодоля Камен Хаджиев отдясно и след като навлезе в наказателното поле стреля силно, но не уцели рамката на вратата. Малко по-късно Пьотровски също пробва късмета си, но и неговият изстрел бе неточен.

Постепенно домакините изравниха играта и на свой ред организираха няколко добри атаки към вратата на Серджио Падт.

Играчите от Лудогорец се възползваха по най-добрия начин от това, че домакините се увлякоха в предни позиции и организираха страхотна контраатака. Кирил Десподов изведе по чудесен начин Бърнард Текпетей, който надбяга с лекота обраната на „железничарите” и стреля по земя. Александър Любенов обаче внимаваше и изби с крак.

Не бе изминал и четвърт час игра, когато гостите останаха с човек по-малко на терена след неразумна постъпка на Сисиньо. Селсо Рапосо проби добре отдясно, преодоля Кирил Десподов, но бе фаулиран от нападателя. Топката попадна в Сисиньо, който инстинктивно изчисти, но прати коженото кълбо в главата на Рапосо. Играчът на домакините потърси обяснение от бразилеца, който реагира грубо и удари с глава своя съперник в лицето. Реферът на мача не се поколеба да изгони Синьино с директен червен картон.

Следващата добра ситуация в мача отново се разкри пред гостите. Игор Тиаго получи на добра позиция в наказателното поле, но и той не успя да преодолее стража на домакините.

В 29-ата минута футболистите на Локомотив имаха сериозни претенции за дузпа за игра с ръка на Антон Недялков. След центриране отдясно, капитанът на Лудогорец докосна топката с дясната си ръка, но главният рефер не посочи бялата точка. Ситуацията бе преразгледана с помощта на ВАР, който потвърди решението на съдията.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идеолог

    18 5 Отговор
    Отлична новина, не може всяка година да са шампиони тия изкуственяци с платената публика.

    Коментиран от #3

  • 2 Наблюдател

    6 7 Отговор
    За Лудогорец специален поздрав с песента " Полегнала е Тодора"

    Коментиран от #4

  • 3 Не разбирам

    9 13 Отговор

    До коментар #1 от "Идеолог":

    Само, че никой нямаше да знае къде е тая България и българските отбори ако не бяха Лудогорец да представят страната ни в евротурнирите…не осъзнаваш ли, че Лудогорец представя България, а не само Разград.Заради такива хора като вас сме на това дередже.Футбола и останалите спортове не са за да всеят омразни чувства, но явно това не се отнася за такива бунтари и селяни като вас.Лек ден!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ветеринарен психолог

    13 5 Отговор

    До коментар #3 от "Не разбирам":

    Представя страната ни отлично. Дори и със рекорд за Гинес. Първият отбор в Европа декориран с 5 жълти картона в един мач. Без Кабаков са жалки. А вчера министерството на правосъдието на САЩ обяви Домусчиев за наркомафиот. Б окръжна е близо. И нали се сещаш,че след това върху Разград ще се изсипят милиони тонове омраза и градът ви един ден ще осъмне с 2 къщи ромчета говорещи кюрдски диалект?

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 6 Ветеринарен психолог

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ветеринарен психолог":

    Поправка. Не 5 жълти а 5 червени картона.
  • 7 Не споря

    1 8 Отговор

    До коментар #5 от "Ветеринарен психолог":

    Аз изразявам мнение заради неприличния коментар тук.И не падам на твоето ниво, което демонстрираш в момента с излишни факти.Аз гледам резултата накрая.Нали знаеш аз мога да вкарам и 100 гола ама от задната страна на вратата.Ще се броят ли головете?!Не сме дошли да обсъждаме кой е бил престъпник и кой не е.Просто усетих нужда да се изкажа, защото това, което правите в момента не е много примерна постъпка.Явно няма да ме разберете.Лек ден!
  • 8 Търновец

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ветеринарен психолог":

    Преди време Ганчев пред вестник заяви “ ..в България най-много амфетамин и каптагон се правят в Разград…”
  • 9 Благой от СОФстрой

    6 2 Отговор
    ЛОКО СФ., Михайлов!!! "От тук до Филипините долу ЛyдoгореЦ", "от тука до Мароко само ЛОКО"!!!
  • 10 Ръмпези

    5 2 Отговор
    ОТ АРЖЕНТИНА ДО МАРОКО ВСЕКИ ВИКА САМО ЛОКО....