Last news in Fakti

1 Октомври, 2022 19:29 1 788 2

Мъри: Ще сме като ескимоси до края на март месец

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол

Навлизаме в по-динамична фаза, няма големи пауза

Мъри: Ще сме като ескимоси до края на март месец - 1
Снимка: БГНЕС


Треньорът на Левски - Станимир Стоилов е доволен, че първенството ни навлиза в сгъстен календар. Според него обаче мачовете през февруари и март ще се играят при тежки условия, защото у нас нямаме терени за зимно време.

"Навлизаме в по-динамична фаза, няма големи пауза. Ще играем през 3-4 дни. Ще имаме достатъчно сгъстен календар, което е добра за футбола. Ще имаме възможност да показваме в какво състояние сме и доколко заслуъжаваме класирането си. Идеален период да набираме форма и да трупаме самочувствие и точки.

Около средата на ноември е последният мач, който е даден на този етап. Ние заявихме нашето желание да има поне 30-дневна пауза, защото националните лятото почиваха само 3-4 дни. По този начин играчите ще се възстановят физически. Надявам се тази пауза да се отрази добре на отбори и първенства като нашите. По-страшно е, че февруари отново почваме, когато още нямаме терени и обстановка за футбол. Играем на замръзнали терени. Като ескимоси сме до края на март месец", поясни наставникът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1992

    0 1 Отговор
    Пиши на 40 годишния ти приятел да промени програмата, както правите с наказанията срещу Лесни