Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 06:59 2 367 3

Безпаричието и лъжите за българските щангисти: Пари нЕма, вдигайте! (ВИДЕО)

  • щангисти-
  • спорт-
  • вдигане на тежести-
  • заплати-
  • безпаричие

Четирима от националите потвърдиха, че вече четвърти месец не са получавали заплати

Безпаричието и лъжите за българските щангисти: Пари нЕма, вдигайте! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Безпаричието и лъжите в националния отбор по вдигане на тежести продължават с пълна сила два месеца преди световното първенство, което е и първа олимпийска квалификация, показа youtube канала Спортната джунгла. Четирима от националите потвърдиха, че вече четвърти месец не са получавали заплати. Според тях основен виновник е президентът Неделчо Колев, който миналата година загуби изборите, но с процедурни хватки продължава да се бави официалното встъпване в длъжност на новия шеф Ариф Маджид.

„Не се готвим на пълни обороти, защото г-н Колев по някакъв начин ни влияе. Не се знае ще отидем ли на световно, няма ли да отидем“, сподели европейският шампион Валентин Генчев. Неговият колега Ангел Русев добави как на няколко пъти тежкоатлетите са били подвеждани.

„Имаше обещания, че той ще се махне от поста президент на федерацията. Сега друго, че ще ни пуснат заплатите. Все още не му вярваме, защото не за пръв път ни лъже“, допълни Ангел Русев.

Как щангистите се оправят без пари? Каква е мотивацията в отбора? Ще пътуват ли щангистите за световното първенство? Всичко това във видеото на youtube канала Спортната джунгла.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    7 8 Отговор
    Ми да си намерят истинска работа

    Коментиран от #2

  • 2 квя

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Исторически парк":

    И какво е истинска работа? За всеки един човек, който прави това, което му се отдава е истинска работа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.