6 Октомври, 2022 09:00 1 089 2

ЦСКА е измъкнал Жираир Шагоян под носа на португалския гранд Порто

  • жираир шагоян-
  • цска-
  • футбол-
  • порто

Оттам са искали да вземат Шагоян във втория си отбор, за да го развият и евентуално продадат за сериозна сума

ЦСКА е измъкнал Жираир Шагоян под носа на португалския гранд Порто - 1
Снимка:

ЦСКА е измъкнал под носа на носител на КЕШ арменския нападател Жираир Шагоян, разкриха от "Армията". Крилото, което дебютира при трудната победа над Пирин (Бл) преди няколко дни, е било следено от португалския гранд Порто, пише "Мач Телеграф". Оттам са искали да вземат Шагоян във втория си отбор, за да го развият и евентуално продадат за сериозна сума.

Припомняме, че арменските медии бяха много изненадани, че Жираир е приел офертата именно на ЦСКА, защото към него е имало интерес от десетки елитни европейски клубове. Всъщност единствено Порто е бил близо до сделка, но от "Армията" са били по-решителни, а освен това са обещали на футболиста да играе елитен футбол, а не да се мотае из дублиращите отбори.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    3 3 Отговор
    Този е страшен футболист играл е във великите отбори на Арарат и Ереван, поредната медийна звезда, още преди да го вземат тук медиите гръмнаха, че цска-софия взима страшния арменски футболист. Айде спрете с помпането, цената няма да му качите с лъжи.
  • 2 орцето

    1 1 Отговор
    Тия вече са еднолични рекордьори по привлечени чужденци , които не стават и за трета дивизия !!! Какво да се очаква от арменец ???!!! Естествено нищо друго освен чалъми и пълна некадърност , както и със другите чужденци !!! Арменецът показа техника и разбиране на футбола като на юноша , който има да се изгражда мнооооого време , ама ако времето спре на едно място - АБСУРД !!! Арменците могат да плямпат и това е всичко !!!