Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 07:30 1 424 1

Лео Меси: Не смятам да ставам треньор, но Зинедин Зидан говореше по същия начин...

  • лионел меси-
  • футбол-
  • зинедин зидан-
  • псж

Харесва ми спортният мениджмънт, изграждането на отбора, както и това да помагам на треньора

Лео Меси: Не смятам да ставам треньор, но Зинедин Зидан говореше по същия начин... - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинската суперзвезда Лионел Меси коментира възможността след края на кариерата си да стане треньор.

“Когато се откажа, искам да бъда запомнен не като добър футболист, а като добър човек. Никога не мисля за това, което вече съм постигнал, а за това което ми предстои. Не смятам да ставам треньор, но Зинедин Зидан говореше по същия начин, а после не само стана треньор, но и спечели три пъти Шампионската лига”, заяви Меси в интервю за аржентинската секция на ESPN.

“Харесва ми спортният мениджмънт, изграждането на отбора, както и това да помагам на треньора. Но още не съм решил със сигурност с какво искам да се занимавам”, обясни 35-годишният ас на Пари Сен Жермен.

Меси призна, че Мондиалът в Катар ще е последен за него и се върна към досегашните си 3 участия на световни финали.

“Преди първенството през 2010 година получих контузия в Барселона. Заминах за Световното без да съм играл в продължение на няколко месеца. Имахме отличен отбор, но Германия ни спря”, припомни си аржентинецът.

“През 2014 година съставът ни беше невероятно силен. Критикуваха ни много след Копа Америка, но на самото Световно от мач на мач играехем все по-добре и засужавахме да спечелим финала”, категоричен е Меси.

“На Мондиал 2018 започнахме зле, имахме трудности с класирането за директните елиминации. Това беше период на много промени в отбора. Отпаднахме рано, но според мен, ако бяхме спечелили първия мач, всичко щеше да е различно”, добави Меси.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    1 0 Отговор
    Меси стана медиен балон.