Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 15:48 6 441 5

Флойд Мейуедър показа кадри от единствения нокаут в кариерата си (ВИДЕО)

  • флойд мейуедър-
  • бокс

Легендата на бокса изглежда не е толкова неуязвим

Флойд Мейуедър показа кадри от единствения нокаут в кариерата си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Флойд Мейуедър неслучайно е считан за един от най-великите боксьори в историята, защото в цялата си професионална кариера никога не е бил побеждавам, камо ли нокаутиран. Или дали?

Оказва се, че това не е съвсем така и той сам сподели видео от този инцидент в социалните мрежи, разпространено в последствие от Hot Freestyle.

Мейуедър позволява това да се случи от ръцете на внучето си, което изглежда няма да има друг избор, освен да надгради върху кариерата си, независимо, че едва наскоро е свалил пелените.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    21 3 Отговор
    Флойд Мейуедър има само една единствена загуба в кариерата си , и тя е от българина от ромски произход Серафим Тодоров , в аматьорският бокс , на олимпиада. Тогава Флойд беше още младо момче с голямо бъдеще , а нашият Серафим беше зрял боксьор , от много силната българска школа . Тогава когато България беше държава , и имаше спорт на световно ниво. Флойд мина при професионалистите , спечели всичко де що можеше , и приключи непобеден , заработвайки стотици милиони долари. Нашият Серафим тежко се пропи , и си пропиля живота . От време на време Флойд Мейуедър приема предизвикателства на демонстративни мачове , бие се с каратисти , кикбоксьори , и ги попилява . Въпреки натрупаните си години , показва какво значи силата на бокса.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хасан

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "фен":

    Добре че беше Емил Жечев че да подарят победата на Серафим.
    Ако си гледал срещата ще видиш че съдията вдигна ръката на Мейуедър.
    Американеца беше ограбен.

    Коментиран от #4

  • 4 фен

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Вярно е , че нашият си падаше малко циркаджия на ринга , и повече точкуваше вместо да удряше , но по тогавашните действащи правила , всяко докосване с ръкавицата се зачиташе за точка в аматьорският бокс . А Сарафа в това упражнение беше просто ненадминат. И при всички случаи , го е докоснал повече пъти . А Мейуедър го е удрял по- малко но доста по тежко. После промениха правилата в аматьорският бокс , и за точка се зачиташе само рязък отчетлив плътен удар , и нашите боксьори окапаха , щото бяха учени по старата аматьорска система - точкуване. Бокса стана много по интересен , щото се доближи до професионалният . И в крайна сметка бокса е физическа доминация , на единият върху другият , и трябва да победи този който омаломощи своя противник. Но тогава , пак да се повторя , правилата бяха други. Залагаше се на красотата , и техниката.
  • 5 Валентин

    2 0 Отговор
    Серафим Тодоров го победи ,смешни са твърденията ,че победата му е подарена ,малка България срещу САЩ ,няма как да стане подарък за Сарафа