Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 09:17 2 219 2

Куп добри новини за бъдещето на Левски!

  • наско сираков-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • sport repiblic-
  • юнайтед груп-
  • драган шолак

Вече са стартирали разговори със Станимир Стоилов за подписване на нов договор

Куп добри новини за бъдещето на Левски! - 1
Снимка: БГНЕС

Левски вече е на една ръка разстояние от големия си спасител - групировката Sport Repiblic, дъщерна на Юнайтед груп и собственост на сръбския милиардер Драган Шолак.

Достоверни източници съобщиха, че в понеделник е имало финални разговори между двете страни. „Сините“, представлявани от Наско Сираков, са били уведомени, че сделката ще бъде подписана съвсем скоро, твърди БЛИЦ.

Още на 12 септември стана ясно, че одитът е завършил благополучно – не са открити допълнителни огромни задължения на футболния клуб от „Герена“. Тогава прогнозирахме, че около Коледа Левски ще има официално нов собственик. По всичко личи обаче, че това ще се случи по-рано.

Сега най-пресните информации гласят следното: „Sport Rebublic“ е уверил Сираков, че ще купи Левски, след като вече е постигнал договорка с Васил Божков за дълговете към него. Живеещият в ОАЕ бивш собственик на клуба е имал среща с представители на Драган Шолак. Между двете страни е подписано споразумение, което гласи, че до 31 януари под формата на няколко транша „Sport Rebublic“ ще изплати всичко на сметката на Божков. Сумата обаче остава конфиденциална. Освен това са стартирали преговори с НАП, в които държавата е получила писмени гаранции, че : „Sport Rebublic“ ще се издължи и на нея.

Вече са стартирали разговори със Станимир Стоилов за подписване на нов договор. Контрактът със сигурност ще е в пъти по-добър от настоящия на Мъри, който даже дълго време след завръщането си миналия септември работи без заплата.

Не е изключено скоро да бъде подписан нов рекламен договор между клуба и „Еврохолд“ на Асен Христов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тодо

    3 3 Отговор
    Началото на края
  • 2 Осата

    3 1 Отговор
    Смело,по пътя на Обилич!