Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 10:26 1 092 0

Фенове на Черно море и Спартак Варна със забрана да влизат на стадиона за 1 година

  • спартак варна-
  • футбол-
  • черно море

Благодарение на проведените оперативни мероприятия от органите на реда и иззетите записи от камерите на стадион "Тича", четирима са установени като най-дейни за ексцесиите преди мача

Фенове на Черно море и Спартак Варна със забрана да влизат на стадиона за 1 година - 1

Четирима футболни фенове от Варна получиха забрана да посещават спортни мероприятия за срок от 1 година. Причината е образуваното производство за хулиганство след мача на дублиращите отбори на Черно море и Спартак от 7-ия кръг на Трета лига - Североизточна група.

Благодарение на проведените оперативни мероприятия от органите на реда и иззетите записи от камерите на стадион "Тича", четирима са установени като най-дейни за ексцесиите преди мача. Изготвени са им актове, които до дни ще им бъдат връчени. Двама са фенове на "моряците" (39 и 47 години) и двама от тези на "соколите" (28 и 49 години).

Припомняме, че преди началото на срещата на стадион "Тича" агитките на двата отбора нахлуха на терена, но за щастие до сериозни сблъсъци не се стигна. Впоследствие двубоят се забави с час и 15 минути.

В крайна сметка Черно море победи Спартак Варна с 2:1.

Забраната за влизане на стадиона влиза в сила от датата на връчване на постановленията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА