Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 22:16 1 067 1

Саша Илич: Предстои ни тежко гостуване на Ботев Пд, трябва да го спечелим, ако искаме титлата

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска-
  • хебър-
  • ботев пловдив

Специалистът призна обаче, че не могат да се правят генерални оценки от двубоя на стадион „Българска армия” и призова играчите си да покажат най-доброто си лице в следващия двубой на тима

Саша Илич: Предстои ни тежко гостуване на Ботев Пд, трябва да го спечелим, ако искаме титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори след категорични успех с 4:0 над Хебър. Специалистът призна обаче, че не могат да се правят генерални оценки от двубоя на стадион „Българска армия” и призова играчите си да покажат най-доброто си лице в следващия двубой на тима – гостуването на Ботев Пловдив.

Илич определи двубоя като едно от „най-тежките гостувания” в България.

„Днес играхме добре, въпреки че срещнахме един от по-слабите отбори в първенството. Начинът, по който играхме срещу Лудогорец и част от начина, по който играхме днес, е може би ветропоказателят за това каква игра трябва да показваме. В последните два мача играхме в тази схема заради профилите на играчите, с които разполагам. Днес защитата ни игра доста високо и открадна доста топки, успя да намали празните пространства за противника. Това е нещото, което искам да виждам и днес тримата в отбрана се справиха отлично”, каза Илич след срещата.

„Работата на нападателите е да вкарват. Радвам се че Назон и Морено вкараха по два гола. Шагоян също вкара, но голът му беше отменен. Имахме още много ситуации да реализираме. Донякъде не успяхме заради егоизъм в част от играчите, но това е разбираемо. Предстоят ни доста мачове в следващите дни. Имаме нужда от всички играчи. Предстои ни едно от най-тежките гостувания, но ако ЦСКА иска да се бори за титлата, трябва да печели тези мачове. Мисля, че атмосферата е още една причина играчите да покажат своето по-добро лице и да постигнат победата”, допълни сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жднт

    5 0 Отговор
    Утре вестиниците, първи !